Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TWebBrowser En üstte durma problemi
Merhabalar. Uygulamamda TWebBrowser kullanıyorum. TWebBrowser'in bulunduğu formun üzerine bir de buton ekleyip pozisyonunu TWebBrowser'un üzerine gelecek şekilde ayarlıyorum. Fakta uygulamayı çalıştırdığımda buton, TWebBrowser'un altında kalıyor yani gözükmüyor. TWebBrowserda SendToBack ; butonda BringToFront özelliklerini kullanmama rağmen problem devam ediyor. Butonun veya herhangi bir komponentin TWebBrowser'in üzerinde görünmesini nasıl sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürler
(15-03-2023, Saat: 13:06)vedat33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. Uygulamamda TWebBrowser kullanıyorum. TWebBrowser'in bulunduğu formun üzerine bir de buton ekleyip pozisyonunu TWebBrowser'un üzerine gelecek şekilde ayarlıyorum. Fakta uygulamayı çalıştırdığımda buton, TWebBrowser'un altında kalıyor yani gözükmüyor. TWebBrowserda SendToBack ; butonda BringToFront özelliklerini kullanmama rağmen problem devam ediyor. Butonun veya herhangi bir komponentin TWebBrowser'in üzerinde görünmesini nasıl sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürler

buton1 in ControlType propertisini, styped -> platform olarak değiştirerek deneyin, düzelebilir.
(15-03-2023, Saat: 20:30)vedat35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-03-2023, Saat: 13:06)vedat33 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. Uygulamamda TWebBrowser kullanıyorum. TWebBrowser'in bulunduğu formun üzerine bir de buton ekleyip pozisyonunu TWebBrowser'un üzerine gelecek şekilde ayarlıyorum. Fakta uygulamayı çalıştırdığımda buton, TWebBrowser'un altında kalıyor yani gözükmüyor. TWebBrowserda SendToBack ; butonda BringToFront özelliklerini kullanmama rağmen problem devam ediyor. Butonun veya herhangi bir komponentin TWebBrowser'in üzerinde görünmesini nasıl sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürler

buton1 in ControlType propertisini, styped -> platform olarak değiştirerek deneyin, düzelebilir.

Cevabınız için teşekkürler, istediğim sonucu alamadım. Mecburen TWebbrowser in visible ile oynuyorum altında kalan butonu göstermek için.
Webbrowser ve Butonu farklı panellere koyup deneyin.
(16-03-2023, Saat: 19:51)sabanakman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Webbrowser ve Butonu farklı panellere koyup deneyin.

Maalesef olmadı. İlgilendiğiniz için teşekkürler

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sqlite-Sorgularda türkçe karakter problemi nehirnnn 11 1.212 01-04-2022, Saat: 16:52
Son Yorum: nehirnnn
Sad Delphi 10.4.2 Listview Problemi Jakarta2 10 1.761 16-02-2022, Saat: 15:21
Son Yorum: Jakarta2
  Android sqlite FDTableHighScores.Active problemi Jakarta2 5 694 08-02-2022, Saat: 15:26
Son Yorum: RAD Coder
  ListView veri doldurma problemi kornakamil 4 1.645 03-03-2021, Saat: 21:11
Son Yorum: kornakamil
  Playstore Android Vital .map Dosyası Yükleme Problemi. hayalyilmaz43 1 867 26-12-2020, Saat: 05:01
Son Yorum: hayalyilmaz43

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi