Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hikvision Parmak izi / Kart okuyucu
Merhaba,

Hikvision parmak izi / kart okuyucu cihazdan veri okuyan oldu mu?
Basit bir işlem için örnek koda sahip olan var mı?
ZKTeco bazen anlamsız bağlantı sıkıntıları yaşatabiliyor. Hikvision cihazı elimde yok, deneyimleyemedim.

https://www.hikvision.com/mena-en/produc...eries=NONE
Merhaba,

Çalıştığım kurumda yaklaşık 7 yıldır 15 adet ZKTeco ürünlerini kullanıyorum. Bağlantı tarafında hiç sorun yaşamadım.
Hangi işlemlerde bağlantı sorunu yaşıyorsunuz?

İyi çalışmalar.
Bağlanılıp veri çekiliyor. Bir süre sonra cihaz veri çekme isteğine tepki vermiyor. Bir defa güncel olduğunu düşündüğüm sürücüleri kurdum ve çözüldü. Sonra tekrar aynı sıkıntıyı vermeye başladı.
Bunları hazır bir uygulama ile yaşadık. Belki uygulamanın veri çekme kısmında sıkıntı var. Tekrar veri çekilemediğinde kendi yazdığım kodlarla veri çekmeyi deneyip kullanılan uygulamada mı bunu denemiş olacağım. Ancak ne zaman karşılaşılır belli olmuyor.
Selamlar,
Ben de 5 yıldır ZKTeco kullanıyorum. Api versiyonu 9 sıkıntılı idi. Ancak 10 versiyonunda problem yaşamadım bu zamana kadar. Cihazınızın üzerindeki versiyona bir bakın. Çünkü versiyon farkından dolayı sorun yaşanabiliyor.
Yazılımcı, kahveyi koda çeviren bir organizmadır.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hikvision IP Kameradan Görüntü Alma erdogan 5 505 08-10-2024, Saat: 09:24
Son Yorum: sadikacar60
  Parmak okuma cihazından data okuma kozmik16 4 2.708 20-08-2023, Saat: 02:38
Son Yorum: engerex
  Parmak izi okuyucudan veri çekmek ermanispir@gmail.com 15 11.797 30-11-2020, Saat: 09:26
Son Yorum: shooterman
  Smart Kart Okuma İçin Örnek Kod ferhatcelik 0 1.062 15-04-2020, Saat: 19:13
Son Yorum: ferhatcelik
  STRIKE SC702 Proximity Kart Okuyucu Cihaz Kamuran Alpkaya 2 5.163 04-03-2017, Saat: 10:17
Son Yorum: hasanozturk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi