05-09-2023, Saat: 19:36
merhaba,
fastreport ile döküm alıyorum her kayıt için ayrı bir sayfa (genelde bir sayfada 3-5 satır oluyor yani a4 sayfanın sadece küçük bir kısmına yazdırıyorum) bir işlemde 5-10 sayfa çıktı almam gerekiyor
soru şu, aldığım çıktıları tek bir pdf sayfasına çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?
teşekkürler
fastreport ile döküm alıyorum her kayıt için ayrı bir sayfa (genelde bir sayfada 3-5 satır oluyor yani a4 sayfanın sadece küçük bir kısmına yazdırıyorum) bir işlemde 5-10 sayfa çıktı almam gerekiyor
soru şu, aldığım çıktıları tek bir pdf sayfasına çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?
teşekkürler
if DM.HareketlerDB.RecordCount > 0 then begin DM.RaporYazdirDB.Close(); DM.RaporYazdirDB.Params[0].AsString := DM.HareketlerDB.FieldByName('IslemNo').AsString; DM.RaporYazdirDB.Params[1].AsString := Kodu; DM.RaporYazdirDB.Open(); sqlRaporSayisiArttir.Params[0].AsInteger := DM.HareketlerDB.FieldByName('Kimlik').AsInteger; sqlRaporSayisiArttir.Execute(); DM.frxRapor.LoadFromFile(extractfilepath(paramstr(0)) + 'Formlar\Rapor.fr3'); DM.frxRapor.PrintOptions.Printer := DM.R.ReadString('Rapor Yazıcı'); DM.frxRapor.PrepareReport:; DM.frxRapor.ShowReport; end;