Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android 32-Bit Library Eklenen Jar Dosyası
Merhaba

Delphi Multi Platrom Projede Android Uygulama Geliştirebiliyoruz

Cihazın Bazı Komponentlerine (Printer) gibi birimlerine ulaşmak için Java ile geliştirilmiş SDK Dosyası Bulunuyor
Bunu Delphi de Library içerisine ekliyoruız fakat bu yüklediğimiz SDK içeriside Delphi içerisinde Nasıl Referans verip JAR Dosyasının içindeki Fonksiyonları
kullandığımıza daire bir örnek göremedim

ayrıca bu kısımda google ile ilgili bazı jar kütüpaneleri var bunlara daire örneklerde olursa aslında bir fikir verebilir.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
bu DelphiCan linkine göz atmak isteyebilirsiniz.

Indy ssl için benzer bir durum hasıl olmuştu.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
(09-09-2023, Saat: 18:26)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu DelphiCan linkine göz atmak isteyebilirsiniz.

Indy ssl için benzer bir durum hasıl olmuştu.

Hocam Çok Teşekkür Ederim

Benim Problemim şudur.

Android Projelerde Android-32 içerisinde Library Kısmına SDK.Jar Dosyasını eklediğim zaman zaten classes.dex dosyasını oluştuyor ve Cihaz üzerine JAR dosyasını atıyor
 ama bu jar dosyasını nasıl kullanacağım konusunda bir örnekle karşılaşamadığım için
 bunun içerisindeki    (init)  vb gibi funcsionlara ulaşamıyorum.

Java4Delphi isimli bir program buldum oda kendisine göre bir pas dosyası oluşturuyor ..
 delphi içerisinde jar2pas isimli bir convert tool var ama onuda başamadım.

android tarafında hiç JAR Dosyası kullanan arkadaşlardan ipucu talep ediyorum.
 şimdiden teşekkürler
SDK ile verilen jar dosyaları kullanan delphi wrapper dosyaları yok mudur? Bağlantı fonksiyonlar orada olmalı.

Bu başlıktaki pas dosyalarını inceleyip ALcinoe paketi nasıl bir yapı ile jar dosyalarına erişim yaptığı konusunu gözlemlemek isteyebilirsiniz.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM

JAVA2OP.EXE Dosyası ile JAR Kütüpanesini Unit Pas haline Çevirebildim.
Bundan sonrası bu Pas Dosyasını Proje içerisinde Kullanma kaldı diye düşünüyorum

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Thumbs Up Android Tam Ekran konusunda bir örnektir. mrmarman 13 800 16-04-2025, Saat: 06:21
Son Yorum: barissagir
  Android Kontakt, Telefon numaralarını alma.. ARM 1 174 09-03-2025, Saat: 07:00
Son Yorum: ARM
  Delphi 12 Android 14 Bu uygulama Android'in son sürümüyle uyumlu değil hatası batuakin 3 281 04-03-2025, Saat: 13:51
Son Yorum: RAD Coder
  Android SDK m_ekici 1 202 03-03-2025, Saat: 09:09
Son Yorum: RAD Coder
  Android - Geri işlevi problemi Mr.X 0 170 03-02-2025, Saat: 10:59
Son Yorum: Mr.X

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi