Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cihaza ipa dosyası yükleme
(08-10-2023, Saat: 16:22)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-10-2023, Saat: 10:35)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 400 dolar da versen uygulmaaya store yüklemen gerekiyor, store yükle testflight üzerinden dağıt, testflight dağıtımında 2 ay bir güncelleme yapman gerekiyor.

Yok hocam. Store'a yüklemeniz gerekmiyor. aynı APK oluşturur gibi test cihazında çalıştıkdan sonra dağıtım yapabliyorsunuz Store'a yüklemeden diye biliyorum. yani 4 sene önce öyleydi. şimdi değişti ise bilmiyorum tabiki.

https://developer.apple.com/programs/enterprise/  

300 e düşmüş.

Burada bahsetmiş olduğunuz ayrıcalıktan bahsedilmiyor. 
Kurumsal hesap ve avantajları ele alınmış.
Apple'ın iki tip hesap yöntemi var. 
1. Bireysel, 2. Kurumsal
Bunların haricinde bir dağıtım politikası yok. 
Bireysel de olsa kurumsal da olsa uygulamanızı Aplle Store'a yükleme zorunluluğunuz var. 
Bahsetmiş olduğunuz TestFlight ise tamamen test ortamıdır. 
Geniş hedef kitlesine sahip veya kritik uygulamaları prudiction'a çıkarmadan önce belli kullanıcılara (100 cihaz veya 1000 kullanıcı) açılır. Bu daimi değildir. 
Bir uygulama TestFlight yöntemi ile dağtğılıp, kullandırılamaz. 
Dağıtım için App Store, App Store Ad hoc şeklinde olur. Bunun haricinde, Apple'dan bağımsız tamamen illegal dağıtımlar olabiliyor.
Begin : = end / 2;
(09-10-2023, Saat: 09:25)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-10-2023, Saat: 16:22)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok hocam. Store'a yüklemeniz gerekmiyor. aynı APK oluşturur gibi test cihazında çalıştıkdan sonra dağıtım yapabliyorsunuz Store'a yüklemeden diye biliyorum. yani 4 sene önce öyleydi. şimdi değişti ise bilmiyorum tabiki.

https://developer.apple.com/programs/enterprise/  

300 e düşmüş.

Burada bahsetmiş olduğunuz ayrıcalıktan bahsedilmiyor. 
1. Bireysel, 2. Kurumsal
Bireysel de olsa kurumsal da olsa uygulamanızı Aplle Store'a yükleme zorunluluğunuz var. 
Geniş hedef kitlesine sahip veya kritik uygulamaları prudiction'a çıkarmadan önce belli kullanıcılara (100 cihaz veya 1000 kullanıcı) açılır. Bu daimi değildir. 
Dağıtım için App Store, App Store Ad hoc şeklinde olur. Bunun haricinde, Apple'dan bağımsız tamamen illegal dağıtımlar olabiliyor.

Ben provizyonları düzgün bir şekilde oluşturup mac cihazda ipa dosyasını çıkardım. Müşteriye gönderdim. Onlar Microsoft Intune üzerinden ipa dosyasını ios cihazlara bastılar. Ama hala "Bu uygulama, bütünlüğü doğrulanamadığı için yüklenemiyor" hatası alıyorlar. Uygulama yayınlanmadan ipa dosyası yüklenmez diyorsunuz ama bu firmaya benden başka farklı dillerde program yazanlar var ve onların ipa dosyalarını uygulama yayınlamadan Microsoft Intune üzerinden basabilmişler. Nasıl oluyor bu iş anlamış değilim
(27-10-2023, Saat: 16:00)emrahozten Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-10-2023, Saat: 09:25)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burada bahsetmiş olduğunuz ayrıcalıktan bahsedilmiyor. 
1. Bireysel, 2. Kurumsal

Ben provizyonları düzgün bir şekilde oluşturup mac cihazda ipa dosyasını çıkardım. Müşteriye gönderdim. Onlar Microsoft Intune üzerinden ipa dosyasını ios cihazlara bastılar. Ama hala "Bu uygulama, bütünlüğü doğrulanamadığı için yüklenemiyor" hatası alıyorlar. Uygulama yayınlanmadan ipa dosyası yüklenmez diyorsunuz ama bu firmaya benden başka farklı dillerde program yazanlar var ve onların ipa dosyalarını uygulama yayınlamadan Microsoft Intune üzerinden basabilmişler. Nasıl oluyor bu iş anlamış değilim

Aşağıdaki linkte Microsoft Intune üzerinden Apple uygulamalarını dağıtmak için Apple sertifikalarının yüklenmesi gerekiyor diyor. 
Microsoft Intune Apple
Her halükarda Apple Developer üyeliğinizin olması şart. 
Begin : = end / 2;
(27-10-2023, Saat: 16:14)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(27-10-2023, Saat: 16:00)emrahozten Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben provizyonları düzgün bir şekilde oluşturup mac cihazda ipa dosyasını çıkardım. Müşteriye gönderdim. Onlar Microsoft Intune üzerinden ipa dosyasını ios cihazlara bastılar. Ama hala "Bu uygulama, bütünlüğü doğrulanamadığı için yüklenemiyor" hatası alıyorlar. Uygulama yayınlanmadan ipa dosyası yüklenmez diyorsunuz ama bu firmaya benden başka farklı dillerde program yazanlar var ve onların ipa dosyalarını uygulama yayınlamadan Microsoft Intune üzerinden basabilmişler. Nasıl oluyor bu iş anlamış değilim

Aşağıdaki linkte Microsoft Intune üzerinden Apple uygulamalarını dağıtmak için Apple sertifikalarının yüklenmesi gerekiyor diyor. 
Microsoft Intune Apple
Her halükarda Apple Developer üyeliğinizin olması şart. 

Apple Developer üyeliğim var. Yoksa Development ve Distiribition provizyonları oluşturamam.  Ben gönderdiğiniz linki inceliyeyim. Sonuç olumlu olursa herkesin işine yaraması için inşallah buradan paylaşırım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Parola Korumalı Zip Dosyası İçeriğini Çıkarmak nehirnnn 36 5.358 07-05-2024, Saat: 17:59
Son Yorum: mrmarman
Star FMX Projelerinizde Ses Dosyası Oynatma Abdullah ILGAZ 15 11.661 22-03-2024, Saat: 22:25
Son Yorum: xorpas
  Google play Uygulama yükleme hatası [Çözüldü] codder71 3 927 23-02-2024, Saat: 22:42
Son Yorum: codder71
  Android 32-Bit Library Eklenen Jar Dosyası yilmazalp 4 1.613 10-09-2023, Saat: 01:01
Son Yorum: yilmazalp
  Rest Server'dan Android cihaza apk transferi serifaliyagci 0 412 22-08-2023, Saat: 17:31
Son Yorum: serifaliyagci

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi