Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firebird Android bağlantı
#1
Merhaba 
Mobil programlamada yeniyim, halihazırda Windowsta çalışan programım için  Apk uygulamamdan Windows bilgisayardaki firebird veritabanına nasıl bağlanabilirim örnek kod yada hangi yolu izlemem gerekir. 
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
Cevapla
#2
Firebird'e mobilden direk bağlanamazsınız.. arada katman olarak Datasnap kullanmanız gerekiyor.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Cevapla
#3
Mobil veritabanı olarak biraz zor uğraştım olmadı yada ben yapamadım. ama uzun sunucu için UniDAC deneyebilirsiniz.
Size örenim Interbase IBlite versiyonu mobil uygulamada tavsiye ediyorum. 100 mb sınırı var aşma imkanı kolay değir.


unidac android firebird arama yapın.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Android için comport iletişimi beklentili 7 3.714 06-05-2024, Saat: 20:57
Son Yorum: deutsch1988
Exclamation Delphi 12 - Android 14 nevez 22 1.207 26-04-2024, Saat: 22:54
Son Yorum: nevez
  Android Rehbere Kayıt Ekleme barissagir 6 448 04-04-2024, Saat: 09:36
Son Yorum: RAD Coder
  Android’de Dosya Depolama ve Paylaşma-2: And 11 SDK 30 Scoped Storage SAF MediaStore emozgun 12 5.248 19-03-2024, Saat: 22:29
Son Yorum: nguzeller
  Android 33 api sdk güncelleme [ÇÖZÜLDÜ] codder71 4 537 19-02-2024, Saat: 22:38
Son Yorum: codder71



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi