27-03-2024, Saat: 01:01
Selamlar,
CSV'ye excelde olduğu gibi her bir kolana olacak şekilde veri aktarma istiyorum, fakat her kolana istediğim veriyi aktaramadım.
Örnekler araştırdım fakat işe yarar bir şeyde bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.
CSV'ye excelde olduğu gibi her bir kolana olacak şekilde veri aktarma istiyorum, fakat her kolana istediğim veriyi aktaramadım.
Örnekler araştırdım fakat işe yarar bir şeyde bulamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject); var I: Integer; csv: TStrings; FileName: String; begin csv := TStringList.Create; csv.Clear; try FileName := Desktop + '12345678.csv'; for I := 0 to ListView1.Items.Count - 1 do begin csv.Add(ListView1.Items[I].Data['A'].AsString); csv.Add(ListView1.Items[I].Data['B'].ToString); csv.Add(ListView1.Items[I].Data['C'].ToString); csv.Add(ListView1.Items[I].Data['D'].ToString); csv.Add(ListView1.Items[I].Data['E'].ToString); end; if csv.Text.Length > 0 then begin csv.SaveToFile(FileName); end; finally csv.Free; end; end;