Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphican.com Üyelerine Özel Uygun Fiyatlı Sanal Sunucu Fırsatı
Merhaba Delphican Ailesi,

Delphican.com üyeleri olarak, projelerinizi daha güvenli ve hızlı yönetmek için özel sanal sunucularımızı %20 ek indirimle satın alabilirsiniz.

VDS Satın Al sayfasından ihtiyacınıza yönelik bir VDS paketi seçebilirsiniz.

Kupon kodu: "delphican"

Sevgilerle,

Delphican Kullanıcı Yorumları;

(22-12-2025, Saat: 16:34)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi baktım da 2024.12 aydan bugüne kadar kullanmışım şimdi 1 yıllık daha yeniledim. Ama yorum yazmamışız Smile

Ben uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum. Herhangi bir sorununuzda zaten hızlıca destek olup sorunu gideriyorlar.

İnternet hızı gördüğüm en düşük hız 300/300 şeklinde.

2. Paket olan  M sunucuyu kullanıyorum( 4 çekirdek, 4 Ram, 40SSD) benim proje için yetiyor bir iis uygulaması bir chrome robot uygulaması çalışıyor.

(19-12-2024, Saat: 13:20)shooterman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben de satın aldım. GAyet hızlı bir alt yapısı var. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.

(02-05-2024, Saat: 12:32)nehirnnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de merak ettiğim için satın aldım. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Umarım fiyat, performans aynı şekilde devam eder. Diğer firmaların bir çoğunun genel taktiği müşteriyi ucuz fiyattan toplayıp ertesi yıl fiyatları 2-3 kat artırmak şeklinde. İnsanlar da şimdi kim taşıyacak o kadar veriyi diye bu fiyatlara katlanıyor.

Hosting ve reseller bayi hesaplarımı da bu şekilde devam ederse süresi dolduğunda taşıyabilirim.

Emeği geçenlere teşekkürler...
(25-04-2024, Saat: 13:15)Merhabainternet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Delphican Ailesi,

Delphican.com üyeleri olarak, projelerinizi daha güvenli ve hızlı yönetmek için özel sanal sunucularımızı %20 ek indirimle satın alabilirsiniz.

VDS Satın Al sayfasından ihtiyacınıza yönelik bir VDS paketi seçebilirsiniz.

Kupon kodu: "delphican"

Sevgilerle,

Şimdi satın alıp uygulamalrı taşıdım...
İnşallah ileride sorun olmaz
güzel sunucaya benziyor bu kampanya ne kadar geçerli
(27-04-2024, Saat: 12:36)ikurt07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi satın alıp uygulamalrı taşıdım...
İnşallah ileride sorun olmaz

Merhaba,
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda bize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

(27-04-2024, Saat: 14:58)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel sunucaya benziyor bu kampanya ne kadar geçerli

Merhaba,
İlginiz için teşekkür ederiz. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve  Delphican ailesi olarak şu anda bu kupon koduyla alacak olanlar için toplamda 15 adet stok ayırdık.

Sevgilerle,
İyi forumlar
ne kadar zamandır bu piyasada hizmet veriyorsunuz. birde datacenter neresi çalıştığım VDS yakın yer olursa daha rahat olur.
(27-04-2024, Saat: 15:21)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne kadar zamandır bu piyasada hizmet veriyorsunuz. birde datacenter neresi çalıştığım VDS yakın yer olursa daha rahat olur.

Merhaba,

24 Mayıs'ta 4. yılımızı geride bırakacağız.

Sunucularımız Türkiye ve Almanya olmak üzere iki farklı lokasyonda hizmet vermektedir.

Konu içerisinde yer alan kampanyalı VDS paketleri Bursa/Türkiye'de barınmaktadır.

Teşekkürler,
Merhaba, hosting paketleri için de özel indirim planınız var mı?

.
(28-04-2024, Saat: 00:22)anemos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, hosting paketleri için de özel indirim planınız var mı?

.

Merhaba,

Tabi ki, aynı şekilde "delphican" kupon kodu ile Limitsiz Hosting ve Reseller Hosting paketlerinde de özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.
Bu indirim kodu, hem aylık hem de yıllık ödeme periyotlarında geçerlidir.

Sevgilerle,
Sınırsız trafik iyiymiş, Benim ücretsiz hesabım bitince taşıyayım.
Ben de merak ettiğim için satın aldım. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Umarım fiyat, performans aynı şekilde devam eder. Diğer firmaların bir çoğunun genel taktiği müşteriyi ucuz fiyattan toplayıp ertesi yıl fiyatları 2-3 kat artırmak şeklinde. İnsanlar da şimdi kim taşıyacak o kadar veriyi diye bu fiyatlara katlanıyor.

Hosting ve reseller bayi hesaplarımı da bu şekilde devam ederse süresi dolduğunda taşıyabilirim.

Emeği geçenlere teşekkürler...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RAD Studio 13: Yenilikler Özel Webinar AhmetNuri 0 297 12-11-2025, Saat: 16:42
Son Yorum: AhmetNuri
  Sanal sunucu güvenliği hk yhackup 15 3.060 29-11-2024, Saat: 18:08
Son Yorum: Merhabainternet
  Delphi 30. yıla özel açık kaynak proje çağrısı AhmetNuri 0 1.113 25-02-2024, Saat: 11:26
Son Yorum: AhmetNuri
  Sunucu Hizmeti hk yhackup 18 6.833 22-05-2023, Saat: 08:57
Son Yorum: engerex
  Embarcadero'nun 25 Yıl Delphi Sayfasında DelphiCan Fesih ARSLAN 8 8.204 21-05-2022, Saat: 23:02
Son Yorum: YILDIRIMBEY

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi