25-04-2024, Saat: 13:15
(Son Düzenleme: 27-08-2026, Saat: 11:40, Düzenleyen: Merhabainternet.
Sebep: kullanıcı yorumu eklendi.
)

Merhaba Değerli Delphican Kullanıcıları,
Tüm VDS sanal sunucu paketlerinde Samsung NVMe SSD disk, 1 Gbit/s port hızı ve limitsiz trafik standarttır; kotanız dolduğunda hızınız düşürülmez. Sunucularımız İstanbul'da, Merhaba İnternet'e ayrılmış özel kabinlerde kendi donanımımızla çalışır. A Class temiz IP adresleri sayesinde blacklist riski yaşamadan, yüksek otorite yayına başlarsınız. %99,9 uptime garantisi ve ücretsiz Layer 1-4 DDoS koruması her pakete dahildir.
İster Windows VDS ile uzak masaüstü (RDP) kullanın, ister Linux VDS ile projenizi yayına alın: 10 işletim sistemi ailesi ve 35 kurulabilir sürüm arasından seçim yaparsınız. Full root erişimi, KVM konsol desteği ve panelden tek tıkla format tamamen sizin kontrolünüzdedir; yeniden kurulum ücretsiz ve sınırsızdır. Sunucunuzu panelden başlatır, yeniden başlatır, yedekler ve kaynak kullanımını anlık izlersiniz. Ödeme sonrası anında aktivasyon ile sunucunuz dakikalar içinde teslim edilir, 7/24/365 teknik destek yanınızdadır.
Delphican Kullanıcı Yorumları;
(22-12-2025, Saat: 16:34)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi baktım da 2024.12 aydan bugüne kadar kullanmışım şimdi 1 yıllık daha yeniledim. Ama yorum yazmamışız
Ben uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum. Herhangi bir sorununuzda zaten hızlıca destek olup sorunu gideriyorlar.
İnternet hızı gördüğüm en düşük hız 300/300 şeklinde.
2. Paket olan M sunucuyu kullanıyorum( 4 çekirdek, 4 Ram, 40SSD) benim proje için yetiyor bir iis uygulaması bir chrome robot uygulaması çalışıyor.
(06-05-2026, Saat: 15:20)41linea41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ikinci yenileme işlemini yaptım sorunsuz kullanıyorum. uygun fiyat hızlı geri dönüş.
(19-12-2024, Saat: 13:20)shooterman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben de satın aldım. GAyet hızlı bir alt yapısı var. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.
(02-05-2024, Saat: 12:32)nehirnnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de merak ettiğim için satın aldım. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Umarım fiyat, performans aynı şekilde devam eder. Diğer firmaların bir çoğunun genel taktiği müşteriyi ucuz fiyattan toplayıp ertesi yıl fiyatları 2-3 kat artırmak şeklinde. İnsanlar da şimdi kim taşıyacak o kadar veriyi diye bu fiyatlara katlanıyor.
Hosting ve reseller bayi hesaplarımı da bu şekilde devam ederse süresi dolduğunda taşıyabilirim.
Emeği geçenlere teşekkürler...