25-04-2024, Saat: 13:15
(Son Düzenleme: 24-12-2025, Saat: 13:24, Düzenleyen: Merhabainternet.
Sebep: kullanıcı yorumu eklendi.
)
Merhaba Delphican Ailesi,
Delphican.com üyeleri olarak, projelerinizi daha güvenli ve hızlı yönetmek için özel sanal sunucularımızı %20 ek indirimle satın alabilirsiniz.
VDS Satın Al sayfasından ihtiyacınıza yönelik bir VDS paketi seçebilirsiniz.
Kupon kodu: "delphican"
Sevgilerle,
Delphican Kullanıcı Yorumları;
Delphican.com üyeleri olarak, projelerinizi daha güvenli ve hızlı yönetmek için özel sanal sunucularımızı %20 ek indirimle satın alabilirsiniz.
VDS Satın Al sayfasından ihtiyacınıza yönelik bir VDS paketi seçebilirsiniz.
Kupon kodu: "delphican"
Sevgilerle,
Delphican Kullanıcı Yorumları;
(22-12-2025, Saat: 16:34)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi baktım da 2024.12 aydan bugüne kadar kullanmışım şimdi 1 yıllık daha yeniledim. Ama yorum yazmamışız
Ben uzun zamandır sıkıntısız kullanıyorum. Herhangi bir sorununuzda zaten hızlıca destek olup sorunu gideriyorlar.
İnternet hızı gördüğüm en düşük hız 300/300 şeklinde.
2. Paket olan M sunucuyu kullanıyorum( 4 çekirdek, 4 Ram, 40SSD) benim proje için yetiyor bir iis uygulaması bir chrome robot uygulaması çalışıyor.
(19-12-2024, Saat: 13:20)shooterman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar ben de satın aldım. GAyet hızlı bir alt yapısı var. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.
(02-05-2024, Saat: 12:32)nehirnnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de merak ettiğim için satın aldım. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Umarım fiyat, performans aynı şekilde devam eder. Diğer firmaların bir çoğunun genel taktiği müşteriyi ucuz fiyattan toplayıp ertesi yıl fiyatları 2-3 kat artırmak şeklinde. İnsanlar da şimdi kim taşıyacak o kadar veriyi diye bu fiyatlara katlanıyor.
Hosting ve reseller bayi hesaplarımı da bu şekilde devam ederse süresi dolduğunda taşıyabilirim.
Emeği geçenlere teşekkürler...