07-05-2024, Saat: 14:51
arkadaslar lazarus 3.2 surumunde paslibvlcplayer bir turlu calistiramadim sanirim surumle ilgili beni asan bir problem var.
uruworks firmasinin MPVPlayer1 diye bir kompenant buldum media oynatici olarak calistirdim ama ip kameradan goruntu alamadim
sonra MPlayerControl1 kompenantini yukledim hem media oynatti hemde ip kameradan goruntu aldim.
lazarus a uyarlanmis opencv kutuphanelerini calistirmayi basaramadim.
bir gundur bir suru deneme yaptim istedigim gibi bir sey bulamadim.
onerebileceginiz bir kutuphane var mi gerekirse uygun fiyatli varsa satinda alabilirim.
stabil calismasi bakimindan mutlaka bu kutuphaneyi kur coz calistir deyeceginiz bir oneri var mi
saygilar.
uruworks firmasinin MPVPlayer1 diye bir kompenant buldum media oynatici olarak calistirdim ama ip kameradan goruntu alamadim
sonra MPlayerControl1 kompenantini yukledim hem media oynatti hemde ip kameradan goruntu aldim.
lazarus a uyarlanmis opencv kutuphanelerini calistirmayi basaramadim.
bir gundur bir suru deneme yaptim istedigim gibi bir sey bulamadim.
onerebileceginiz bir kutuphane var mi gerekirse uygun fiyatli varsa satinda alabilirim.
stabil calismasi bakimindan mutlaka bu kutuphaneyi kur coz calistir deyeceginiz bir oneri var mi
saygilar.
Ekmeğimi yazılımdan kazanmıyorum kendi halimde bir şeyler yapıyorum. 49 yaşında emekliyim.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.