Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Platform Selection
Merhabalar,

Rad Studio 10.2 Update 3 Tokyo sürümü kurulumu yaptım program idesini açarken açılışta ekteki pencere açılıyor ve açılan pencereyi esc tuşu veya x ile kapatabiliyorum bunun bir daha gelmemesi için ne yapmalıyım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim her açılışta bu ekranı kapatmak biraz can sıkıcı bir durum haline geliyor.

Ek Dosyalar Resimler

RAD Studio installer, en az bir platform kurulumu yapmanızı ister. 
Kurulum yapmışsınız fakat herhangi bir platform kurulumu yapmamışsınız. 
Delphi IDE'sini açın; Tools \ Manage Platforms (yeni sürümlerde Manage Features) penceresinde bir veya daha fazla platform seçin ve kurulumu tamamlayın.
Begin : = end / 2;
Merhaba RAD Coder bu dediğiniz yere ulaşabiliyorum ama yeniden kurulum için platform seçimi yaptırmıyor dm den anydesk verebilirim bakabilirsiniz
(12-07-2024, Saat: 10:57)osiso Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba RAD Coder bu dediğiniz yere ulaşabiliyorum ama yeniden kurulum için platform seçimi yaptırmıyor dm den anydesk verebilirim bakabilirsiniz

Maalesef uzak bağlantı ile destek veremiyorum.
Kurulum yapamama sebebiniz, lisans sorununu olabilir.
lisans sorunum yok kurulum da yapıldı sadece bu pencere çıkıyor ve cancel a basınca ekrandan kayboluyor ve program açılıyor
Açıldıktan sonra herhangi bir boş proje oluşturabiliyor musunuz?
Oluşturabiliyorsanız, project manager penceresinde target platforms kısmına bakbilir misiniz, hangi platformlar listeleniyor.
(12-07-2024, Saat: 11:31)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıldıktan sonra herhangi bir boş proje oluşturabiliyor musunuz?
Oluşturabiliyorsanız, project manager penceresinde target platforms kısmına bakbilir misiniz, hangi platformlar listeleniyor.

Hiç bir platform yok listelenmiyor kendi kendine bir ekran çıkartıyor downloading diyor her seferinde sonra çarpıya basıyorum geçiyorum devam ediyor bir sıkıntı  çıkartmıyor sadece her seferinde ekrana gelmesi benim için sorun teşkil ediyor.
(18-07-2024, Saat: 09:55)osiso Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-07-2024, Saat: 11:31)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıldıktan sonra herhangi bir boş proje oluşturabiliyor musunuz?

Hiç bir platform yok listelenmiyor kendi kendine bir ekran çıkartıyor downloading diyor her seferinde sonra çarpıya basıyorum geçiyorum devam ediyor bir sıkıntı  çıkartmıyor sadece her seferinde ekrana gelmesi benim için sorun teşkil ediyor.

Sürekli çıkması ve arka planda birşeyler indirmeye çalışması; Manage Platforms penceresinde, daha önceden yüklenmek için seçilmiş bir platformun yükleme işleminin henüz tamamlayamamış olması ve bunu tamamlamak için her çalışta tekrar denemesi manasına geliyor.

Çözüm için aynı pencereyi açın.
Seçili ürün (Platforms) veya özellikler (Additional Features) kısmından seçili olanları kontrol edin.
Apply butonu ile yüklemeyi tamamlamasını sağlayın.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi