06-11-2024, Saat: 07:27
Konuyu Oyla:
Errors hatası
|
06-11-2024, Saat: 08:54
Bu sorun çoğunlukla LSP den kaynaklı olabiliyor. Uygulamayı compile edip, hataları Messages penceresinde de görebilirsiniz.
Begin : = end / 2;
06-11-2024, Saat: 20:40
Hocam sizin paylaşıtığınız görsellde Errors tıkladığınızda hatalar görünüyor. Benim görsel de böyle bir şey yok bu sebeple hataları göremiyorum
(06-11-2024, Saat: 20:40)Kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sizin paylaşıtığınız görsellde Errors tıkladığınızda hatalar görünüyor. Benim görsel de böyle bir şey yok bu sebeple hataları göremiyorum Messages pencerseinde, tüm hatalar görünüyor olması lazım. Structure penceresindeki error kısmı, Errror Inside (yani yeni LSP) tarafından yönetiliyor. LSP yeni Delphi sürümlerinde bağımsız bir process olarak çalışıyor. Çalışma sırasında herhangi bir nedenle bloke olması durumunda bu tip sorunlar olabiliyor.
Begin : = end / 2;
07-11-2024, Saat: 17:06
F9 yada debug yaptığınız da hatalı olan satıra götürmesi gerek sizi..
Bu genelde tanımsız değişken kullanmaya çalıştığınız da verir.. // Bilgi paylaştıkça çoğalır.. (07-11-2024, Saat: 17:06)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: F9 yada debug yaptığınız da hatalı olan satıra götürmesi gerek sizi.. program UList; uses System.StartUpCopy, System.SysUtils, System.Types, System.UITypes, System.Classes, System.DateUtils, System.Variants, FMX.Types, FMX.Controls, FMX.Forms, {$IFDEF MSWINDOWS} Vcl.Themes, Vcl.Styles, {$ENDIF } UnitMain in 'Unit\UnitMain.pas' {FormMain}; {$R *.res} begin Application.Initialize; FormatSettings.ThousandSeparator := ','; FormatSettings.DecimalSeparator := '.'; FormatSettings.TimeSeparator := ':'; FormatSettings.ShortTimeFormat := 'hh:nn'; FormatSettings.LongTimeFormat := 'hh:nn:ss'; FormatSettings.DateSeparator := '.'; FormatSettings.ShortDateFormat := 'dd.mm.yyyy'; FormatSettings.LongDateFormat := 'dd.mm.yyyy dddd'; Application.Title := 'Ulus List'; Application.CreateForm(TFormMain, FormMain); Application.Run; end. F9 değil de hata ekranı gelmiyor F8 wiev source geliyor. Burada hatalı bir kodlama var mı? sizce
başına
Application.UpdateFormatSettings := False; Format... Format... Format... Format... sonuna Create Formdan önce Application.UpdateFormatSettings := True; Application.ShowMainForm := True; yazıp denermisiniz.. // Bilgi paylaştıkça çoğalır.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Thread Cannot call Start on a running or suspended thread hatası | Jakarta2 | 3 | 173 |
02-12-2024, Saat: 13:37 Son Yorum: Jakarta2 |
|
TestFlight Dağıtım (iOS) - Transporter Hatası | kajmerantime | 7 | 230 |
01-11-2024, Saat: 09:23 Son Yorum: RAD Coder |
|
Delphi 12 Decrypt - Encrypt Hatası | kajmerantime | 10 | 889 |
05-07-2024, Saat: 11:28 Son Yorum: mrmarman |
|
Google play console Android Api hatası | lazanya | 3 | 380 |
01-07-2024, Saat: 19:57 Son Yorum: lazanya |
|
ClientDataSet Field Not found hatası. | mcuyan | 0 | 285 |