(11-11-2024, Saat: 14:40)Jakarta2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2024, Saat: 13:46)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşkence değil ki , Normalde windowsa uygulama geliştirirken bir sürü şey kuruyorsun Windowstu Delphiydi komponentlerdi. Delphi kurulumu Xcode'dan daha zor.
Macos dediğin şeyi kur sanal makineye , Xcode kur yaz geç oldu bitti gitti.
Sanırım kurulumların işkence olduğunu anladınız. Ama konu o değil... Konu i9 ya da i7 işlemcili, 64 gb ramli, rtx ekran kartlı, 2 tb ssd'li bilgisayarınız olmazsa hem windows'un hem macosun çalışma hızında. İşkence olan kısım yavaşlık. Hele bir de grafik programları açıksa of of...
Ben çok afedersin beş para etmez bir casper notebook ile , Delphi'de 3 proje, .nette 42 proje Androidde 2 IOS da 2 proje götürüyorum. Hepsi de Native ortamda yavaş mı yavaş ama hiç biri üretmeye engel değil. Bazen hepsi de açık oluyor.
Patrondan bilgisayar istedim 2 yıl önce tamam kem küm dedi adam 2 yıldır ofise gelmiyor bilgisayar isteyeceğim diye herhalde.
Bir süre sonra 2015 mac pro edinip içerisine son sürüm mac kurdum yapabileceğin en iyi çözüm bu. Piyasada 5 6 bine bulunabiliyor ama harika çalışıyor yeni sürüm mac yüklemek hakikaten zor.