Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu
Hocam aracı ödeme kuruluşundan kastınız nedir?
Bş şekilde Başka yerden ulaştım diyor yani. Smile Bi nevi torpilli ulaşım gibi Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(30-01-2026, Saat: 22:36)baybars23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-01-2026, Saat: 16:20)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam aracı ödeme kuruluşundan kastınız nedir?

Hocam özel mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, oradan da dönüş yaptım, kastım şuydu ödeme için tercih ettiğim kuruluş pavo partneriydi onlar üzerinden pavoya ulaştım. Sizde pavo ile devam etmek isterseniz yine dm den yazın pavoya direk ben mail atarım sizinle iletişime geçmesi için. 
Ama ben şu an yapacak olsam hugin ile ilerlerdim. Android pos çıkarmışlar, android pos ile haberleşmek çok rahat, iletişimleri de hızlı ve güçlü. Android pos olmadığı için o dönemde pavoya inat etmiştim.
(30-01-2026, Saat: 22:36)baybars23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-01-2026, Saat: 22:36)baybars23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam özel mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, oradan da dönüş yaptım, kastım şuydu ödeme için tercih ettiğim kuruluş pavo partneriydi onlar üzerinden pavoya ulaştım. Sizde pavo ile devam etmek isterseniz yine dm den yazın pavoya direk ben mail atarım sizinle iletişime geçmesi için. 
Ama ben şu an yapacak olsam hugin ile ilerlerdim. Android pos çıkarmışlar, android pos ile haberleşmek çok rahat, iletişimleri de hızlı ve güçlü. Android pos olmadığı için o dönemde pavoya inat etmiştim.

Merhabalar  

Hugin android pos çıakrmış dediniz ne şekilde haberleşiyor kısaca bahsedebilir misiniz ? Konu ile ilgili bir döküman veya bilgiye nasıl ulaşabiliriz. Konu hakkında bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  e-fatura/e-arşiv/e-irsaliye/e-defter oluşturma ve özel entegratör entegrasyonu mkysoft 2 1.936 07-02-2023, Saat: 23:52
Son Yorum: fatihablak
  Delphi Nestpay & Iyzico Entegrasyonu Halil Han BADEM 28 23.410 09-01-2021, Saat: 23:42
Son Yorum: Halil Han BADEM
  e-fatura/e-arşiv/e-irsaliye/e-defter oluşturma ve özel entegratör entegrasyonu mkysoft 9 9.717 09-05-2020, Saat: 18:42
Son Yorum: serdal9

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi