Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi için yapay zeka kod yardımcısı eklentisi
Bu konuda kısa ve tek yorum yapacağım. 
Bugün bize sunulan ve yapay zeka olarak lanse edilen sistemlerin gerçek bir yapay zekadan uzak, emekleme aşmasında olan bir protatipler çöplüğü olduğunu hep söyledim, söylemeye de devam edeceğim.  
Yakın gelecekte (sanırım 10-15 yıl olabilir) sunulacak olan ve insan beynine yakın özellikler (Quantum veya benzeri) sergileyen, asıl yapay zeka modelleri ortaya çıkacak.
Begin : = end / 2;
(05-02-2025, Saat: 09:15)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda kısa ve tek yorum yapacağım. 
Bugün bize sunulan ve yapay zeka olarak lanse edilen sistemlerin gerçek bir yapay zekadan uzak, emekleme aşmasında olan bir protatipler çöplüğü olduğunu hep söyledim, söylemeye de devam edeceğim.  
Yakın gelecekte (sanırım 10-15 yıl olabilir) sunulacak olan ve insan beynine yakın özellikler (Quantum veya benzeri) sergileyen, asıl yapay zeka modelleri ortaya çıkacak.

Kesinlikle katılmakla beraber el arttırıyorum, ben de asıl/genel yapay zekanın üretildiğini, insalığa "beleş" sunulan bu YSA temelli algoritmayı da o genel yapay zekanın bulduğunu düşünüyorum. Tabiki iddia etmiyorum sadece şahsi düşüncem, en büyük argümanım da blockchain teknolojisinin (%51'nin eli geçirilmesi halinde manipüle edilebilmesi dışındaki) kusursuzluğu ve Satoshi Nakamoto'nun gizemi. 

Dünyadaki bütün şirketlerin sahibi üç tane yatırım yönetimi şirketi Blackrock, Vanguard ve Fidelity, bunların sahibi kim diye bakıyorsun, birbirleri gönüyor Smile

Ama daha mesajımı bitirmeden post etti nasıl oldu anlamadım, neyse devam etmek gerekirse ederim Smile
(05-02-2025, Saat: 09:39)Hayati Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-02-2025, Saat: 09:15)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu konuda kısa ve tek yorum yapacağım. 

Kesinlikle katılmakla beraber el arttırıyorum, ben de asıl/genel yapay zekanın üretildiğini, insalığa "beleş" sunulan bu YSA temelli algoritmayı da o genel yapay zekanın bulduğunu düşünüyorum. Tabiki iddia etmiyorum sadece şahsi düşüncem, en büyük argümanım da blockchain teknolojisinin (%51'nin eli geçirilmesi halinde manipüle edilebilmesi dışındaki) kusursuzluğu ve Satoshi Nakamoto'nun gizemi. 

Dünyadaki bütün şirketlerin sahibi üç tane yatırım yönetimi şirketi Blackrock, Vanguard ve Fidelity, bunların sahibi kim diye bakıyorsun, birbirleri gönüyor Smile

Ama daha mesajımı bitirmeden post etti nasıl oldu anlamadım, neyse devam etmek gerekirse ederim Smile

Yapay zeka bu kadar yeterli. "Bizi daha fazla deşifre etme" dedi.
Konu açılmışken, API kullanımı için 5 dolar ile bir açılış yapmak lazım. Rakamın büyük olmaması iyi, ancak yine de ücretsiz çözmek için web arayüzünü inceleyip nasıl bir sorgu sekansı var merak ettim.

3 saatte 40 sorgu sınırı fena değil. Sorgu yapıp json döndürüyor olduğunu da gördüm ki web parse işine lüzum kalmadı. Token geliyor ama el yordamı ile sorgulayınca geliyor. Cookies'e veri döndürdüğünü gördüm. Bu sayede json sorgulama için auth işlemi kendi kendine yapılmış oluyor. Yani API key yerine kendi public api keyini 3 saatliğine üretiiyor şeklimde anlıyorum.

Uygun zamanda üzerinde çalışıp bir sınıf yazmayı denemeyi düşünüyorum. Beyin jimnastiği için güzel bir çalışma.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yapay zeka delphi kl007 9 471 26-02-2026, Saat: 09:12
Son Yorum: mrmarman
  Win 11 ve Delphi 7 Minimize sorunu. enigma 7 376 11-02-2026, Saat: 10:27
Son Yorum: RAD Coder
Question Delphi formunu nasıl otomatik tam ekran yapabilirim ? erdemklt0 2 271 23-01-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: csunguray
  Delphi SLL kullanım sorunu Bay_Y 12 1.199 22-12-2025, Saat: 18:11
Son Yorum: Bay_Y
  Delphi ile SQL server bağlantı hatası yakalama Under 20 1.784 21-11-2025, Saat: 15:24
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi