(26-02-2025, Saat: 09:57)shooterman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-02-2025, Saat: 09:31)Hayati Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ekran görüntüsü alıp görsel üzerinden sorabilirsiniz.
Patrona bunu anlatabilmek zor olur
Anlatmayacaksınız. otomatik SS alın veya tabloyu xls xml olarak çıktı alın yapay zekanın apisine yollayın dönen cevabı patrona gösterin.
(26-02-2025, Saat: 09:20)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-02-2025, Saat: 09:06)Hayati Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca https://labs.perplexity.ai/ deneyebilirsiniz, üçünü de aktif kullanıyorum hatta bazı durumlarda kodları birbirlerine revize ettirdiğim bile oluyorDenemedim ama cevabınızı C# veya Java çözümü olarak isteyip sonrasında Delphi'ye çevirmelerini isterseniz daha mantıklı cevaplar verebilirler diye tahmin ediyorum.
Edit:Ben post edene kadar cevapar gelmiş, diğer ikisi C-GPT ve Claude idi. Bİrde şurada ifade ekliği hissettim, anlatmak istediğim gelen C#/Java çözümünü başka bir modelden Delphi'ye çevrilmesini istemekti.
Bunu ilk defa duyduğum için hızlı bir test edeyim dedim;
Konuşma şekli oldukça samimi geldi bana.
Numaralandırdığım görüntüde, yeni başlayan veya algoritma bilgisi temel düzeyde olan birini desteklemeye yönelik olduğunu gördüm.
MemoryLeak var ama
.net koduna çok alıştırmışlar benim de karşılaştığım sorunlardan biri bu memoryleake hiç dikkat etmiyor.