Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Android işlem öneriliyor uyarısı!
Merhaba,

google play'de böyle bir uyarı aldım sorunla ilgili kaynak bulamadım çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

1 işlem öneriliyor
Uygulamanızı, 16 KB yerel kitaplık ile uyumlu olacak şekilde yeniden derleyin

(14-05-2025, Saat: 09:45)Coban Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

google play'de böyle bir uyarı aldım sorunla ilgili kaynak bulamadım çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

1 işlem öneriliyor

Hangi adımda bir SS atabilir misiniz.
(16-05-2025, Saat: 16:35)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-05-2025, Saat: 09:45)Coban Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

1 işlem öneriliyor

Hangi adımda bir SS atabilir misiniz.

Uygulama Yüklendikten sonra "1 işlem öneriliyor" Uyarısı veriyor.

Görsel:

r4thh7n.png
Uygulama saat için mi , bir saat uygulaması mı ?

uygulama içinde kullandığın resimler , yayınladığın platforma uygun değil sanırım.
(20-05-2025, Saat: 10:19)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulama saat için mi , bir saat uygulaması mı ?

uygulama içinde kullandığın resimler , yayınladığın platforma uygun değil sanırım.

Uygulama Oyun, Kullanıcı arka planı "background" 30 seçenekten istediğini seçiyor.
Örnek: 736x1308 boyutlarında (Back1.png ... Back30.png) görseller kullanıyorum.
(20-05-2025, Saat: 12:53)Coban Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-05-2025, Saat: 10:19)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulama saat için mi , bir saat uygulaması mı ?

Uygulama Oyun, Kullanıcı arka planı "background" 30 seçenekten istediğini seçiyor.

Yani ben onu anladım platform ile görüntüler uyumsuz imiş. Oyun atıyorsun ancak android tüm cihazlarda o resimler düzgün gösterilemeyecek. istersen her platform için görüntüleri değiştir (tablet tv telefon vs) veya bypass et. veya sadece telefonlarda çalışsın gibi filtre de eklenebiliyor delphi de nasıl bilmiyorum ama androidde bu şekilde çözüyorum.
(20-05-2025, Saat: 14:18)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-05-2025, Saat: 12:53)Coban Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uygulama Oyun, Kullanıcı arka planı "background" 30 seçenekten istediğini seçiyor.

Yani ben onu anladım platform ile görüntüler uyumsuz imiş. Oyun atıyorsun ancak android tüm cihazlarda o resimler düzgün gösterilemeyecek. istersen her platform için görüntüleri değiştir (tablet tv telefon vs) veya bypass et. veya sadece telefonlarda çalışsın gibi filtre de eklenebiliyor delphi de nasıl bilmiyorum ama androidde bu şekilde çözüyorum.

1 İşlem öneriliyor sorusunu yapay zekaya chatgpt sordum. 

Özetle:
Çözüm: .so dosyalarını 16 KB sayfa boyutuna uygun şekilde yeniden derlemek ya da uyumlu olanları kullanmak.

Cevabını verdi. ama benin .so dosyalarım 50 KB ve üstü.
Bir dosya diskte sayfa boyutu ve katları şeklinde yer kaplıyor.
Eğer sayfa boyutu 4KB ise: boyutu 4KB'a kadar olan dosya diskte 4KB kaplar. Android'e 16KB desteği geldi. Artık 16 KB'a kadar olan dosyalar 16 KB yer kaplıyor. 16-32KB arası 32 KB diskte yer kaplıyor. Avantajı verilerin diskten okunması bir miktar hızlandı. Diskten bir veri okumak istediğinizde tek seferde 16KB okuma yapıyor. Ancak dosyalar bir miktar daha fazla yer kaplayacak.
Bu destek sanırım Android 15 ile geldi. Anladığım kadarı ile derlemeniz de buna uygun olmalı.
Mevcut bir uygulamamızda (Cupe Mobil Muhasebe, Hal Kayıt) önceki sürümde bu uyarı vardı. 
Maksimum Android API Level 35 SDK ile yeniden derleyip güncelleyince bu uyarı kalktı.
Begin : = end / 2;

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  FMX Android Adaptive Icons kullanabilir miyiz? egeven 1 1.695 30-06-2025, Saat: 21:46
Son Yorum: emozgun
  Fmx Android ve IOS Custom Font Kullanımı frmman 8 487 04-06-2025, Saat: 20:57
Son Yorum: Mr.X
  Android Veriabanı hatası mkucuktepe@msn.com 1 162 10-05-2025, Saat: 23:13
Son Yorum: mcuyan
Thumbs Up Android Tam Ekran konusunda bir örnektir. mrmarman 13 1.690 16-04-2025, Saat: 06:21
Son Yorum: barissagir
  Android Kontakt, Telefon numaralarını alma.. ARM 1 314 09-03-2025, Saat: 07:00
Son Yorum: ARM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi