Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iyzico VS paytr
Question 
Merhaba

Hangi birini tercih ediyorsunuz? Neden?
http://www.paytr.com
http://www.iyzico.com

Online ödeme için başka bir site öneriyor musunuz?
iyzico, Türkiye'de oldukça yaygın olarak kullanılıyor.
Sanırım bu tercih için bir neden olabilir.
Begin : = end / 2;
Komisyon oranlarına da göz atmanızı öneririm. Iyzico zamanında bize fazla gelmişti.
(20-06-2025, Saat: 14:21)kajmerantime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komisyon oranlarına da göz atmanızı öneririm. Iyzico zamanında bize fazla gelmişti.

Teşekkür ederim.
Benim için alınan komisyon önemli.
Ayrıca ticari bir hesaba ihtiyaç olmaması gerekiyor çünkü henüz bir şirket kaydım yok.
Ürünümü dolar olarak satmak istiyorum ve dünyanın her yerinden ödeme alınabileceğinden emin olmak istiyorum.
(20-06-2025, Saat: 14:36)gbg Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-06-2025, Saat: 14:21)kajmerantime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komisyon oranlarına da göz atmanızı öneririm. Iyzico zamanında bize fazla gelmişti.

Teşekkür ederim.
Ayrıca ticari bir hesaba ihtiyaç olmaması gerekiyor çünkü henüz bir şirket kaydım yok.
Ürünümü dolar olarak satmak istiyorum ve dünyanın her yerinden ödeme alınabileceğinden emin olmak istiyorum.

Iyzico, Multi Currency özelliği sayesinde dünyanın her yerinden Visa ve MasterCard markalı kartlarla Türk Lirasının yanı sıra; Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, Rus Rublesi, İsviçre Frangı ve Norveç Kronu kurlarında ödeme alabilirsiniz.
PayTR tarafında tam olarak böyle bir açıklama bulamadım doğrusu fakat farklı para birimleri ile ödeme alma başlığı altında bir özellikleri mevcut. Visa ve MasterCard için arayıp sorabilirsiniz. 

Ben teşekkür ederim. İyi günler  Angel
(23-06-2025, Saat: 10:51)kajmerantime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-06-2025, Saat: 14:36)gbg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim.

Iyzico, Multi Currency özelliği sayesinde dünyanın her yerinden Visa ve MasterCard markalı kartlarla Türk Lirasının yanı sıra; Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, Rus Rublesi, İsviçre Frangı ve Norveç Kronu kurlarında ödeme alabilirsiniz.
PayTR tarafında tam olarak böyle bir açıklama bulamadım doğrusu fakat farklı para birimleri ile ödeme alma başlığı altında bir özellikleri mevcut. Visa ve MasterCard için arayıp sorabilirsiniz. 

Ben teşekkür ederim. İyi günler  Angel

Benim talebimi şu mesajla reddetti:
İş modeliniz gereğince kurumsal üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir. Bu sebeple vergi levhanız ve imza sirkülerinizi basvuru@iyzico.com adresi üzerinden bize ulaştırmanızı rica ederiz.
Update Appli

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi