Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesaj içinde kullanıcı etiketleme sorunu
Merhaba 
Mesaj içerisinde bir kullanıcıyı etiketlemek için "@" işareti yazdıktan sonra kullanıcıları gösteren bir pop-up açılır ve bastığınız karakterlere göre bir seçim yapmamızı sağlardı. Daha önce sorunsuz çalışan bu özellik şimdi bende çalışmıyor. 

Sorunun Tarifi:
1- "@" karakterine bastığımda pop-up açılıyor. 
2- Bir kullanıcı seçmek için klavyeden adını yazdığımda eskiden o kullanıcıya odaklanırdı. Şimdi bu özellik çalışmıyor.
3- Etiketlemeyi iptal edip yazmak isteyince: Esc ile kapanmıyor. Fare ile boş bir yere tıklanınca pop-up kapanıyor
4- Sorun pop-up kapandıktan sonra başlıyor. Artık mesaj gövdesine klavye ile birşey yazamaz hale geliyorum.
5- Bulduğum çözüm: pop-up kapandıktan sonra başka bir text input bileşenine (aynı sayfada konu başlığı, veya başka bir sayfada arama kutusu... vb.) tıklayıp tekrar mesaj yazma penceresine geldiğimde kaldığım yerden yazmaya devam edebiliyorum.

Sorun sadece bende mi yoksa diğer kullanıcılarda da aynı problem varmı?
(24-06-2026, Saat: 08:44)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 
Mesaj içerisinde bir kullanıcıyı etiketlemek için "@" işareti yazdıktan sonra kullanıcıları gösteren bir pop-up açılır ve bastığınız karakterlere göre bir seçim yapmamızı sağlardı. Daha önce sorunsuz çalışan bu özellik şimdi bende çalışmıyor. 

Sorunun Tarifi:
1- "@" karakterine bastığımda pop-up açılıyor. 
2- Bir kullanıcı seçmek için klavyeden adını yazdığımda eskiden o kullanıcıya odaklanırdı. Şimdi bu özellik çalışmıyor.
3- Etiketlemeyi iptal edip yazmak isteyince: Esc ile kapanmıyor. Fare ile boş bir yere tıklanınca pop-up kapanıyor
4- Sorun pop-up kapandıktan sonra başlıyor. Artık mesaj gövdesine klavye ile birşey yazamaz hale geliyorum.
5- Bulduğum çözüm: pop-up kapandıktan sonra başka bir text input bileşenine (aynı sayfada konu başlığı, veya başka bir sayfada arama kutusu... vb.) tıklayıp tekrar mesaj yazma penceresine geldiğimde kaldığım yerden yazmaya devam edebiliyorum.

Sorun sadece bende mi yoksa diğer kullanıcılarda da aynı problem varmı?
@frmman   bende sorun yok  mesaj başında sizi eyiketledim popup dan istediğimi seçebiliyorum
"…De ki: "Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Şüphesiz, temiz akıl sahipleri öğüt alıp-düşünürler" (Zümer Suresi, 9)
Teşekkürler @cinarbil

Hızlı cevap mesaj kutusunda bende sorunsuz etiketleme yapabiliyorum.
Birde denemeyi şu şekilde yapabilirmisiniz.
Bu mesaja cevap yazmak için bir şeyler yazın sonra hemen alt ta bulunan "Önizleme Yap" butonuna tıklayın.Gelişmiş düzenleme editörü açılacak. Gelişmiş düzenleme editöründen etiketlemeye çalışın.
Selam @frmman nasılsınız ? Önizlemeden gelişmiş editöre geçerek yazdım bu mesajı.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Merhaba @Tuğrul HELVACI hocam. Çok şükür iyiyim.

Bu mesajı Hızlı cevaptan yanıtlıyorum.
Gelişmiş editörde bende problem var anlaşılan.

Win11 ve Firefox
Macos ve Firefox

iki sistemdede benzer şekilde sorun yaşıyorum. Büyük ihtimal firefox ile alakalı bir sorun olabilir.

MacOS Safari ile deneme sonuçları

Hızlı yanıt deneme @Tuğrul HELVACI
Gelişmiş deneme @Tuğrul HELVACI

Sanırım kullandığım Firefox sürümü ile ilgili bir problem veya uyumsuzluk var.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RDP üzerinden Rio çok kullanıcı çalışabilirmi adelphiforumz 3 1.304 29-05-2024, Saat: 09:57
Son Yorum: nguzeller
  Mesaj birleştirme rmzgenius 2 3.191 22-12-2017, Saat: 10:19
Son Yorum: Halil Han BADEM
  İlk Mesaj Fesih ARSLAN 8 12.400 16-08-2016, Saat: 09:42
Son Yorum: ozcanm

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi