29-03-2023, Saat: 22:12
Merhaba, ilk kitabın ikinci baskısı söz konusuydu son durum nedir bilmiyorum ama umarım çıkar. Veya udemy gibi görsel eğitim olursa çok faydalı olur. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar
(29-03-2023, Saat: 22:12)CesuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, ilk kitabın ikinci baskısı söz konusuydu son durum nedir bilmiyorum ama umarım çıkar. Veya udemy gibi görsel eğitim olursa çok faydalı olur. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar
(29-03-2023, Saat: 22:53)kl007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](29-03-2023, Saat: 22:12)CesuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba, ilk kitabın ikinci baskısı söz konusuydu son durum nedir bilmiyorum ama umarım çıkar. Veya udemy gibi görsel eğitim olursa çok faydalı olur. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar
nerde paylaşıldı kıtap
(30-03-2023, Saat: 09:59)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Talebin düşük seviyede kalması ve kitap baskı maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı şimdilik ikinci baskı beklemede.

(31-03-2023, Saat: 16:11)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şahsım adına rica ederim, @Bay_Y
Teşekkürünüz (Allah razı olsun demeniz) benim için yeterlidir.
Kitap ve eğitim şimdilik rafta olsa da, her türlü destk için (yönlendirme, kod paylaşımı, demo uygulama ve gerekiyorsa acil durumlarda uzak bağlantı ile) biz buradayız.