Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni kitap veya görsel eğitim
Merhaba, ilk kitabın ikinci baskısı söz konusuydu son durum nedir bilmiyorum ama umarım çıkar.  Veya udemy gibi görsel eğitim olursa çok faydalı olur. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar
(29-03-2023, Saat: 22:12)CesuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, ilk kitabın ikinci baskısı söz konusuydu son durum nedir bilmiyorum ama umarım çıkar.  Veya udemy gibi görsel eğitim olursa çok faydalı olur. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar

nerde paylaşıldı kıtap
(29-03-2023, Saat: 22:53)kl007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2023, Saat: 22:12)CesuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, ilk kitabın ikinci baskısı söz konusuydu son durum nedir bilmiyorum ama umarım çıkar.  Veya udemy gibi görsel eğitim olursa çok faydalı olur. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar

nerde paylaşıldı kıtap

İlk kitap çıktıktan bir süre sonra kitap hakkında diye bir bölümde konuşulmuştu.  Tüm Platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme Kitabı
adlı bölüme bakarsanız yeni baskı 2022 diye bir bölümde var. Belki pdf formatında bile olur diye konuşulmuştu
@kl007,
Kitabın ilk baskısı 2020 yılında yayınlandı. (Aşağıdaki linkten online olarak satın alınabilir)
Tüm Platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme

@CesuR,
Talebin düşük seviyede kalması ve kitap baskı maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı şimdilik ikinci baskı beklemede.
Begin : = end / 2;
(30-03-2023, Saat: 09:59)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talebin düşük seviyede kalması ve kitap baskı maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı şimdilik ikinci baskı beklemede.

Kişiye özel lisanslı, PDF olarak satmayı düşünebilirsiniz üstad. İlk siparişi vermeye hazırım.
Ücretli bir platform için video çekilebilir . ( Udemy vs)
Daha hızlı ve daha az maliyetli ( zaman ayırmak gerekecek.) ama en azından kimseyle uğraşmak zorunda kalmadan yayınlama şansınız olabilir.

Açıkcası verdiğiniz destekler düşünülürse ve Ücretsiz çekilen eğitim videosu ben bu konuda emeğinizin karşılığını fazlasıyla almanızı canı gönülden diliyorum. Vereceğiniz her türlü hizmet her ne olur ise (Kitap , eğitim vs. ) hepsine talibim. Smile

Tekrar hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. ( sizin dışınızda da burda bir çok arkadaşın karşılıksız yardımları oldu onlarında hepsine canı gönülden minnetlerimi sunuyorum. Aynı teklifim diğer arkadalar içinde geçerli.)
Şahsım adına rica ederim, @Bay_Y
Teşekkürünüz (Allah razı olsun demeniz) benim için yeterlidir.
Kitap ve eğitim şimdilik rafta olsa da, her türlü destk için (yönlendirme, kod paylaşımı, demo uygulama ve gerekiyorsa acil durumlarda uzak bağlantı ile) biz buradayız.
Begin : = end / 2;
(31-03-2023, Saat: 16:11)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şahsım adına rica ederim, @Bay_Y
Teşekkürünüz (Allah razı olsun demeniz) benim için yeterlidir.
Kitap ve eğitim şimdilik rafta olsa da, her türlü destk için (yönlendirme, kod paylaşımı, demo uygulama ve gerekiyorsa acil durumlarda uzak bağlantı ile) biz buradayız.

Bunu herzaman gösterdiniz. Bunun için zaten minnetarım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Biriniz bir olsun . Dara düştüğünüzde sizin de yardımınıza rabbim birini yetiştirsin.Allah razı olsun.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Question Kitap satış sitesi çalışmıyor (BTG) guvenbalta 12 5.457 06-02-2024, Saat: 12:39
Son Yorum: emre
  Yeni bir kitap ihtiyacı cemakkus 6 4.546 13-11-2022, Saat: 20:33
Son Yorum: tavsanlili
  3-Kitap Kargo Takip - Gönderi Tarihi: 13.02.2019 Fesih ARSLAN 21 17.692 22-07-2022, Saat: 13:58
Son Yorum: memur603
  Embarcadero Üzerinden Kitap Satışımız Başladı Fesih ARSLAN 24 19.376 07-01-2022, Saat: 13:27
Son Yorum: CesuR
  Yeni Kaynak Kitap İhtiyacı Fesih ARSLAN 126 115.999 21-01-2020, Saat: 12:28
Son Yorum: Heisenberg

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi