![]() |
|
Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - Baskı Önizleme +- Delphi Can (https://www.delphican.com) +-- Forum: Delphi (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Açık Kaynak Kodlu Yazılım & Bileşen & Geliştirici Araçları (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=100) +--- Konu Başlığı: Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program (/showthread.php?tid=3484) |
Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - boreas - 10-04-2019 Delphi size hazır kitaplıklar, komutlar vs. veriyor. Ama bunların arka planlarını görme hatta kendinizde yapabilme imkanı sunuyor. C# nasıldır bilmiyorum kullanmadım. Ama Delphi'nin kolaylıkları kullanıcıdan gizlemek adına değil isterse kullanıcı rahatlıkla en diplere kadar gidebilir. Bu noktada bende katılmıyorum. Cvp: Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - yhackup - 10-04-2019 (10-04-2019, Saat: 10:50)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delphi size hazır kitaplıklar, komutlar vs. veriyor. Ama bunların arka planlarını görme hatta kendinizde yapabilme imkanı sunuyor. C# nasıldır bilmiyorum kullanmadım. Ama Delphi'nin kolaylıkları kullanıcıdan gizlemek adına değil isterse kullanıcı rahatlıkla en diplere kadar gidebilir. Bu noktada bende katılmıyorum. c# ta yok öyle bir dava maalesef, en basitinden Delphide trim funksiyoununa tıklarsınız size şakkadanak açar trimde ne yaptığını görür müdahale edersiniz. [attachment=557] c# tarafında ise bu kadar, daha ileri gidemez müdahale edemezsiniz. [attachment=556] Cvp: Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - Tuğrul HELVACI - 10-04-2019 (10-04-2019, Saat: 10:50)coyistik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorduğum sorulara cevap verebilme cesaretini gösterdiğinizde anladığınız dilde yeni bir yanıt daha vereceğim. Şu anda yaptığınız şey; edebiyat gevelemekten başka bir şey değil. Önce sizin sorulan sorulara yanıt verdiğinizi bir görelim, gerisine elbette kalemimizde bilgimiz de yeter ! Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - coyistik - 10-04-2019 Cevap verebilmenizi beklemiyordum sorun şu ki kendi gevelemeniz kulağınıza melodi gibi geliyor. Teknik veremiyorsunuz ki teknik isteyebilin. Cvp: Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - Tuğrul HELVACI - 10-04-2019 (10-04-2019, Saat: 11:05)coyistik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevap verebilmenizi beklemiyordum sorun şu ki kendi gevelemeniz kulağınıza melodi gibi geliyor. Teknik veremiyorsunuz ki teknik isteyebilin. Arkadaşım, sorduğum sorulara yanıt verebiliyor musun sen ? Masal okumayı kes. Senin masallarına karnımız tok. Gerizekalı insanlarla da kaybedecek zamanımız yok. Büyük terbiyesizliğine anladığın dilden yanıt verebilirim, ama yine de sana kendini izah edebilmen için sorduğum sorulara yanıt verebilmen anlamında zaman tanıyorum. Erkek ol, doğru ve dürüst yanıtlar ver. Dansöz gibi kıvırma ! Bizim adımız, sanımız, kim olduğumuz, sektörde ne kadar tecrübeye sahip olduğumuz, yaptıklarımız belli. Araştıran bir insan rahatlıkla görebilir. Peki ya sen kimsin ! Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - coyistik - 10-04-2019 Cevap vermen ile ile yorumumun yazıldığı zaman aralığında okumana bile yetişmeyecek bir süre içinde. Yani okumadan yorum yazıyorsun. Sadece dümdüz hakaret ediyorsun. Yahu kim olduğun beni zerre ilgilendirmiyor hala şahsileştirmeye çalışıyorsun. Sözlerin zaten seni ele veriyor. Bilmediğin sularda atıp tutmana izin vermediğim için mi tüm bu hazımsızlığın nedeni ? Yanıtları yukarıda fakat senin bilgin olmadığından ağzından sürekli hakaret çıkıyor anlaşılan. Terbiye öğrenmelisin önce. O kadarına da cevap veremeyip laf yarışına çevirdi sen cevabı yenilebilir birşey mi sanıyorsun ? cevap istiyorsun İşine gelmeyeni cevaptan saymıyor. Ne söylersem mutlu olacaksın söyle onu yazayım cevaptan say.Benden de bu kadar istediğin kadar atıp tutabilirsin seviyeyi gittikçe aşağı çekiyorsun yoksa, bu boş muhabbete devam edemeyeceğim. Cvp: Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - Tuğrul HELVACI - 10-04-2019 (10-04-2019, Saat: 11:11)coyistik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevap vermen ile ile cevabın yazıldığı zaman aralığında okumana bile yetişmeyecek sürede okumadan yorum yazıyorsun. Sadece dümdüz hakaret ediyorsun. Yahu kim olduğun beni zerre ilgilendirmiyor hala şahsileştirmeye çalışıyorsun. Sözlerin zaten seni ele veriyor. Bilmediğin sularda atıp tutmana izin vermediğim için bu kadar hazımsızlık. Yanıtları yukarıda fakat senin bilgin olmadığından ağzından sürekli hakaret çıkıyor anlaşılan. Yok yok anlaşılan sen ne örf biliyorsun ne de terbiye. "Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" sözü tam da senin gibi terbiyesiz ve cahil takımı için söylenmiş. Anlaşılan bir yerden bir kuyruk acın var. Herneyse, bu çok bariz ortaya çıkmış görünüyor. Güneş balçıkla sıvanmayacağı gibi, çamura düşmüş elmas'da elmaslığından bir şey kaybetmez. Yani sizin lağım ağzınıdan çıkan sözler benim değerimi düşürmez. Size adam gibi sorulan sorulara yanıt vermeniz için yeterince zaman tanıdım. Ama siz ne yaptınız; "polemik, hakaret". Hak etmediğiniz bir şeyi almadınız emin olun. Şimdi de forumdan sınırsız uzaklaştırma alacaksınız. Ama yine de bir ümit, tüm cesaretinizi toplayarak somut sorularaıma yanıt vermenizi bekleyeceğim. İşte o zaman -sözlerinizi doğru kabul ederek- size yeni bir yanıt daha vereceğim. Şu anda, umumhane kadını gibi konuşuyorsunuz. Hiç bir kayda değer kelamınız yok. Kimsiniz, necisiniz, neyi biliyorsunuz belli bile değil. İnsanlara bilginiz ile yardım ettiğiniz bir kaynak dahi yok. Bir de üstüne üstlük son derece terbiyesizce hakaretlerde ve ithamlarda bulunuyorsunuz. Çok mu zor geldi sorduğumuz sorulara yanıt vermek. Balık hafızasına sahip olabilirsiniz düşüncesi ile yineden hatırlatayım:
Cahil gördüm ve cahillerin kendilerini "herşeyi bildiklerine" inandırdıklarını da bilirim ama kimse kusura bakmasın senin kadar cahili az bulunur. Erdemli ol biraz da sorulanlara laf kalabalığı yapmadan adam gibi yanıt yaz. Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - coyistik - 10-04-2019 Rüya görüyorsunuz sanırım. Lağım gibi ağzınız ile şahsıma ağır hakaretler ediyorsunuz bir de benim uzaklaştırılmamdan bahsediyorsunuz ama bunu siz çok fazla hakediyorsunuz aslında. Yukarıda cevaplarını verdim 50 kere de anlıyorsanız 50 kere okuyun 50 kere benden cevap beklemeyin. Terbiyesizler terbiye öğretiyor çok ilginç. Ben şaşırmıyorum her yorumunuzda hakaret etmeye çalışırken birebir kendinizi tarif ediyorsunuz. Kibir anıtınız bulunuyor mu ? Bu kadar egolu birini kendi heykelini dikmiş olması beklenir. Selametle sizin anlayacağınız dili biliyorum ama suçlu durumuna düşmeyelim siz de terbiyesizliğinizi sergilediniz yeterince sanat müzesi açın. Hakaretlerinizin şekline bürünmüşsünüz ama farkında değilisiniz hatta söylemlerinizin fazlası sizde var azı yok. Belki kahvehane işletirsiniz o ağza sahipsiniz. Benim önerilerim bu kadar. Ha untumadan; sanırım bir cevabı, cevaptan saymanız için işinize gelmesi lazımdı. Cvp: Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - Tuğrul HELVACI - 10-04-2019 (10-04-2019, Saat: 11:32)coyistik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rüya görüyorsunuz sanırım. Senin gibilerin anlayacağı dili biliyorum ben. Erdem, onur yoksunu insan. Vermediğin cevaba cevap verdim diyorsun. Adın sanın nedir, neyi bilirsin neyi bilmezsin. Delphi kullandın mı , kullandı isen kaç senedir kullanıyorsun ? Delphi'de genericlerin varlığından haberdarmısın. İthamlarına binaen sorduğum sorulara yanıt verdin mi ? Yok öyle yağma. Hem birşeyler bilmediğimizi söyleyeceksin, bildiklerimizin yanlış olduğunu söyleyeceksin ondan sonra da cevap vermeden zeytinyağı misali üste çıkacaksın. Senin gibi bir it için yeterince fazla zaman ayırdım. Ben senin gibi bir işsiz değilim. Hadi şimdi git kendi çöplüğüne, burada kimseye mesnedsiz ithamlarda bulunamazsın. Buna bu forumda izin verilmez. Delphi ile yazılımış takdire şayan bir program - Hayati - 10-04-2019 Konuyu okurken dudağımda uçuk çıktı, adrenalini oldukça yüksek bir konu idi. Görece konu tatlıya bağlansa da ve yeri burası olmasa da müsadenizle şu puslu havayı dağıtalım. Aslında konuyla da alakalı sayılır... bakış açısı.
|