![]() |
|
Parmak izi okuyucudan veri çekmek - Baskı Önizleme +- Delphi Can (https://www.delphican.com) +-- Forum: Delphi (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Genel Programlama (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Konu Başlığı: Parmak izi okuyucudan veri çekmek (/showthread.php?tid=3790) Sayfalar:
1
2
|
Parmak izi okuyucudan veri çekmek - ermanispir@gmail.com - 10-07-2019 Merhaba, MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Cvp: Parmak izi okuyucudan veri çekmek - hi_selamlar - 10-07-2019 (10-07-2019, Saat: 16:40)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Merhabalar, Cihazı aldığınız firmada mutlaka teknik döküman mevcuttur. Firma ile iletişime geçmek en doğrusu diye düşünüyorum. Nasıl bir bağlantı yapılıyor, nasıl bir veri gönderilip alınıyor bunları detaylı dökümandan çok daha rahat ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin. Parmak izi okuyucudan veri çekmek - shooterman - 10-07-2019 Selamlar Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut. Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size. Cvp: Parmak izi okuyucudan veri çekmek - ermanispir@gmail.com - 11-07-2019 (10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar merhaba, sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ? Cvp: Parmak izi okuyucudan veri çekmek - shooterman - 11-07-2019 (11-07-2019, Saat: 09:44)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar SDK dosyalarının içinde bir örnek olması gerekiyor. Özelden yazayım size. Bana mail ile gönderin SDK ları. Örnekleme yapayım size. Parmak izi okuyucudan veri çekmek - shooterman - 16-07-2019 Erman bey selamlar Şimdi gördüm mesajınızı. Dosyaları indirip incelicem. Bana parmak izi cihazınızın tam marka ve modelini de gönderir misiniz Cvp: Parmak izi okuyucudan veri çekmek - SercanTEK - 16-07-2019 (11-07-2019, Saat: 09:44)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar Merhaba magicpass zkteco ürünlerini kullanıyor. Api olarak zkemkeeper.dll dosyasi ile iletişim kuruluyor. Netten zkemkeeper.dll icin register istemleri mevcut. Öncelikle bunu yapacaksın. İlavetten bu dosyayi kullanmak icin bir pas dosyası vardı. Geçmişte kapı açmak icin kullanmıştım. Arşive baktım ama örnek göstereceğim dosyaları bulamadım. Sanırım eski sirket bilgisayara kaldılar. .net orneklerini referans alıp delphide yazmıştım. Ayni prosedür isimlerini kullandığı icin örnek alabilirsiniz. Parmak izi okuyucudan veri çekmek - shooterman - 16-07-2019 Erman Bey selamlar Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim. Cvp: Parmak izi okuyucudan veri çekmek - ermanispir@gmail.com - 16-07-2019 (16-07-2019, Saat: 09:54)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erman Bey selamlar Size çok teşekkür ederim, problemimi çözdünüz, proje istediğimden bile daha iyi oldu şu an. İyi çalışmalar. Cvp: Parmak izi okuyucudan veri çekmek - shooterman - 16-07-2019 (16-07-2019, Saat: 13:02)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rica ederim. Bu konu vasıtası ile de, parmak izi okuma sistemleri ile ilgili örnek dosya isteyen arkadaşlar, bana ulaşabilirler.(16-07-2019, Saat: 09:54)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erman Bey selamlar |