Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parmak izi okuyucudan veri çekmek
#1
Merhaba,
MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Cevapla
#2
(10-07-2019, Saat: 16:40)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Merhabalar,

Cihazı aldığınız firmada mutlaka teknik döküman mevcuttur. Firma ile
iletişime geçmek en doğrusu diye düşünüyorum.

Nasıl bir bağlantı yapılıyor, nasıl bir veri gönderilip alınıyor bunları detaylı dökümandan
çok daha rahat ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#3
Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut. Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.
Cevapla
#4
(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut.  Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.

merhaba,
sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ?
Cevapla
#5
(11-07-2019, Saat: 09:44)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut.  Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.

merhaba,
sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ?

SDK dosyalarının içinde bir örnek olması gerekiyor. Özelden yazayım size. Bana mail ile gönderin SDK ları. Örnekleme yapayım size.
Cevapla
#6
Erman bey selamlar

Şimdi gördüm mesajınızı. Dosyaları indirip incelicem. Bana parmak izi cihazınızın tam marka ve modelini de gönderir misiniz
Cevapla
#7
(11-07-2019, Saat: 09:44)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-07-2019, Saat: 21:10)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar

Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut.  Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.

merhaba,
sdklar geldi, ancak delphi de bunu nasıl kullanacağım bilmiyorum ?

Merhaba magicpass zkteco ürünlerini kullanıyor. Api olarak zkemkeeper.dll dosyasi ile iletişim kuruluyor. Netten zkemkeeper.dll icin register istemleri mevcut. Öncelikle bunu yapacaksın. İlavetten bu dosyayi kullanmak  icin bir pas dosyası vardı. Geçmişte kapı açmak icin kullanmıştım. Arşive baktım ama örnek göstereceğim dosyaları bulamadım. Sanırım eski sirket bilgisayara kaldılar.

.net orneklerini referans alıp delphide yazmıştım. Ayni prosedür isimlerini kullandığı icin örnek alabilirsiniz.
http://www.sercanca.com

Sadece Hobiciyim..
WWW
Cevapla
#8
Erman Bey selamlar

Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.
Cevapla
#9
(16-07-2019, Saat: 09:54)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erman Bey selamlar

Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.

Size çok teşekkür ederim,  problemimi çözdünüz, proje istediğimden bile daha iyi oldu şu an.
İyi çalışmalar.
Cevapla
#10
(16-07-2019, Saat: 13:02)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2019, Saat: 09:54)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Erman Bey selamlar

Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.

Size çok teşekkür ederim,  problemimi çözdünüz, proje istediğimden bile daha iyi oldu şu an.
İyi çalışmalar.
Rica ederim. Bu konu vasıtası ile de, parmak izi okuma sistemleri ile ilgili örnek dosya isteyen arkadaşlar, bana ulaşabilirler.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  String'e çevrilmiş Stream Veri JsontoDataSet Dönüştürme Sorunu. pro_imaj 16 3.109 27-10-2020, Saat: 13:38
Son Yorum: hassur
  Combobox veri kaydetme Gumiho309 11 566 15-10-2020, Saat: 11:44
Son Yorum: wiseman
  Seçilen Veri Tabanına Göre Bağlantı Sağlanması bnyamin86 2 270 30-09-2020, Saat: 10:15
Son Yorum: bnyamin86
  Parmak okuma cihazından data okuma kozmik16 3 641 02-08-2020, Saat: 11:28
Son Yorum: mrmarman
  Problem - ZKTeco Cihazlardan Anlık Veri Alma mad85 7 1.371 24-07-2020, Saat: 16:00
Son Yorum: mad85



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi