Yorumları: 36
Konuları: 15
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 2
Başlangıç
Merhaba,
MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Yorumları: 534
Konuları: 32
Rep Puanı: 2.534
Uzman
(10-07-2019, Saat: 16:40)ermanispir@gmail.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
MagicPass parmak izi okuyucudan veri çekmek istiyorum, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Merhabalar,
Cihazı aldığınız firmada mutlaka teknik döküman mevcuttur. Firma ile
iletişime geçmek en doğrusu diye düşünüyorum.
Nasıl bir bağlantı yapılıyor, nasıl bir veri gönderilip alınıyor bunları detaylı dökümandan
çok daha rahat ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Yorumları: 457
Konuları: 57
Rep Puanı: 1.122
Programcı
Selamlar
Cihazlarla birlikte verilen SDK lar olması gerekiyor. Bu SDK ların içinde 9.0 veya 10.0 parmak izi okuyuculu protokoller mevcut. Ben cihazı aldığım firmaya konuyu aktardığımda bununla ilgili olarak SDK ları ve C# ve delphi örneğini de verdiler. Her cihazın SDK sı farklı olduğu için ilgili döküman mevcuttur. Ben TCP IP üzerinden verileri okuyarak, veritabanına aktarıyorum. Siz firma ile bir görüşün. SDK ları geldiği zaman yardımcı olurum size.
Programcı
Erman bey selamlar
Şimdi gördüm mesajınızı. Dosyaları indirip incelicem. Bana parmak izi cihazınızın tam marka ve modelini de gönderir misiniz
Programcı
Erman Bey selamlar
Gerekli dosya örneğini yazdım. Maili ile gönderdim size. Takıldığınız bir konu olursa yine görüşelim.