Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netsis Cari Kasa Hesap Takibi
Photo 
Android APK paketi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz ;
https://yadi.sk/d/zE8s9gdk3KG2Ro

Program netsis kullanan firmalar için (Rapor Amaçlı)
Cari sabit, hareket, hesap aylıık icmal kontrol imkanı sağlamaktadır
Kasa tüm kasalar genel, kasalar günlük ve kasa hareket listesi alınabilir.
Ayarlar istenilen şirket seçimi yapılarak raporlama sağlanabilir.
Ayrıca telefonunuzda barcode scanner program varsa yada kurabilirsiniz, barkod veya karakter sembol varsa cari kod bazında işlem yapılabilir

Mssql bağlantı için bu ekranda ana makine IP yazın
Rapor alınacak Database adını yazın
MSSql user name yazın
MSSql use pasw yazın
Program ilk açılış şifre ekranında kullanıcı adı gelmesi isteniyorsa bu alan kullanılır
Bu demo sunumda kullanıcı metin şifre 11 olarak kullanılacaktır.Değiştirilemez.
Tamam buton basılır.uyarı ekranından sonra , tekrar program çalıştırılmalıdır.(Bilgisayarınızda Güvenlik duvarı özel durum verin, yada kapatın)

Merhaba,
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
Merhaba;

Netsis yazılım ve android cihaz test imkanım olmadığından test edemiyorum. Konuyla ilgili bir video paylaşırsanız test etmiş kadar oluruz çok faydalı olur.

İyi çalışmalar.
netsis son kulanıcı MSSQL şifreleri paylaşıyor mu, mssql şifresi bilineyen yazınlanlar için bulunabilir mi
(19-06-2017, Saat: 23:47)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: netsis son kulanıcı MSSQL şifreleri paylaşıyor mu, mssql şifresi bilineyen yazınlanlar için bulunabilir mi

Netsis MSSql şifrelerine karışmaz, aynı zamanda siz istediğiniz MSSql user name ve user password ile (SA dışında) netsis kurabilir sonradan Netsis Yönetim Panelinden (S.S.O.) istediğiniz Temelset,Personel,Demirbaş veya ek modülleri değiştirebilir, farklı bir MSSql ( SA ) dışında bağlantı sağlayabilirsiniz.
Aslında bulunabilirmi demişsin ama bulmaya da gerek yok, MsSQL  SQL Server Authertication olarak (Genelde açıktır) connect olup, yeni user tanımlayıp (Server Roles-sysadmin seçimi unutmayın sakın,tüm database seçim yapmak için gerekli olacak ), programa tanımladığınız bu kullanıcı adı ve şifre ile çalışabilirsiniz (Aynı zamanda tüm uygulamalarınız da çalışacaktır)

Netsis Yazılım & Eğitim & Destek & Uyarlama tarafında destek verdiğim için bu konular tarafımda detaydadır.
Başka sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Çok Kolay Gelsin...
Eleştiriye açık mısınız ?
(19-06-2017, Saat: 22:33)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;

Netsis yazılım ve android cihaz test imkanım olmadığından test edemiyorum. Konuyla ilgili bir video paylaşırsanız test etmiş kadar oluruz çok faydalı olur.

İyi çalışmalar.

Yoğunluktan dolayı yapamadım, ilk fırsatta oluşturup eklerim.
Resimler için 200K olduğundan mevcut olan iki resim vardı, Diğer görseller için aşağıdaki Yandex linkinden inceleyebilirsiniz.

https://yadi.sk/a/UT85y9xj3KJhss

İlginiz için,  Teşekkür Ederim.
Görsellik hariç, güzel olmuş, tabi geliştirilmeye açık.

Elinize sağlık.
SQL Server Authentication User bilgilendirmesini için teşekkür ediyorum, bu işlem yapılabilir ama tek tek kullancı bazlı uğraşmak gerekiyor Firebird gibi yeri belli olan db ye bağlanma şeklinde olmadan faklı yazılım db erişim olayın kullancının ayarlaması beklemek zor kendim ayarlama imkanında yoksa proce yatar.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi