Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UniGUI Örneği Beklentisi
Aslında projenizin yapısıyla ilgili konu, tek düzen bir görünüm bütünlüğünde listeler, veri giriş sahaları buton grupları gibi biraz daha masaüstü uygulaması görünümünde işler yapacaksanız size görsel bir bütünlüğünün yanısıra masaüstü uygulama tasarım alışkanlıklarınızı değiştirmeden hızlı bir şekilde yol aldıracak UniGUI tercih sebebi olabilir, öte yandan çok özgün tasarımlar yapma ihtiyacı doğarsa (e-ticaret , sinema/tiyatro rezervasyon sistemi vb..) uniGui de bu işler zor yerine IntraWeb i tercih edebilirsiniz, web tasarım araçlarıyla özgün tasarımlar oluşturup Template olarak uygulamanıza kolayca giydirebilirsiniz, Intraweb için TMS firmasının bir çok bileşeni de mevcut.
Arkadaşlar Ücretli olarak bir kaç saat uniGui konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
Compunentleri insatl edemedim.
küçük bir bana rehberlik edecek bir örnek.Siteye yükleyip çalıştırılacak... Bende onu rehber alacam....
(28-04-2017, Saat: 17:27)Mert_37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Ücretli olarak bir kaç saat uniGui konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
küçük bir bana rehberlik edecek bir örnek.Siteye yükleyip çalıştırılacak... Bende onu rehber alacam....

Zaman durumunuzu bilmemekle birlikte en doğrusu, işi bölümlere ayırıp başlamanız ve sonrasında takıldığınız yerde sormanızdır.

İyi çalışmalar.
(28-04-2017, Saat: 17:27)Mert_37 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Ücretli olarak bir kaç saat uniGui konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?

Zamanımız uyarsa yardımcı olabilirim sanırım.
(31-08-2016, Saat: 09:28)vkamadan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tuğrul abi çok kısa bir süre içinde UniGUI nin ne kadar mükemmel bir Web Uygulama Geliştirme Framework u olduğu hakkında ip uçları verecek bir adım adım örnek makalesi hazırlamış olacağım.

SELAM HERKESE 

UniGui sitesinden Compunent install indirdim...Delphi 10 Satalite kullanıyorum...ileri ileri diyerek kurdum tool palette sadece başlık olarak görüyorum ancak r toollar kilitli. Forma sürükleyecek hiçbirşey göremiyorum.Acılmıyor  sadece UniGui başlığı var. Tahminim wersion yada instal edemediğim bazı şeyler var. Sanırım siteden indirdiğimde tuhaf..Orda bir beta var beta indilmiyor indirilen link tek ...Bu işi nasıl çözecez...Bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var...Teşekkür ederim...
Merhaba, unigui'nin sadece TRIAL paketini kurmak yetmiyor. Daha doğrusu, kurulum programı Delphi üzerine component'leri kendisi eklemiyor. Bunun için kurulumdan sonra, Delphi üzerinden yapman gereken işlemler var. Şu adreste adım adım anlatılıyor :
http://www.unigui.com/resources/installa...structions

E.O.F.  (End Of Fun )
Rolleyes

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi ile web programlama(Unigui, Tms Webcore vs vs..) mbalci 9 3.051 28-04-2025, Saat: 21:10
Son Yorum: poseidon
  Aktif Calısan Unigui Projeri mehmet07 4 1.689 07-03-2025, Saat: 15:34
Son Yorum: yhackup
  Unigui Dll+ Ssl apachi2006 1 785 19-01-2025, Saat: 20:21
Son Yorum: apachi2006
  UniGui Mobil ikurt07 4 1.497 01-11-2024, Saat: 22:11
Son Yorum: ikurt07
  Unigui FastReport DialogPage bydelphi 0 553 18-10-2024, Saat: 11:58
Son Yorum: bydelphi

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi