Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
StyleBook kullanımı [ÇÖZÜLDÜ]
Tekrar merhaba Fesih bey. Aklıma bir yol daha geldi onu yaptım sonuç olumlu. 0 - Default stil içerisinde tüm platform stillerini barındırma ve adıda üstünde default ( varsayılan ) olarak seçili. Bende custom olan 2 stilimin içerisindeki objeleri bu stile kopyaladım ve dğer ikisini sildim. Sonuç vin7, 10 ve macOS sorunsuz çalıştı. Custom stile gelince bu her platorm ve versiyon için özgür görünüm oluşturmak için kullanılıyor zannimce. Sonuç olarak bakarsak

0 - Default Style tüm platform ve versiyonlarını kapsar. ( Win 7, 8, 10, macOS, Android ve iOS )
1 - Custom Style yalnız bu platform ve versiyona özgün stili kapsar. ( Windows 10 Desktop )

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum Fesih bey. Allah razı olsun.
(06-01-2017, Saat: 16:45)AliZairov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekrar merhaba Fesih bey. Aklıma bir yol daha geldi onu yaptım sonuç olumlu. 0 - Default stil içerisinde tüm platform stillerini barındırma ve adıda üstünde default ( varsayılan ) olarak seçili. Bende custom olan 2 stilimin içerisindeki objeleri bu stile kopyaladım ve dğer ikisini sildim. Sonuç vin7, 10 ve macOS sorunsuz çalıştı. Custom stile gelince bu her platorm ve versiyon için özgür görünüm oluşturmak için kullanılıyor zannimce. Sonuç olarak bakarsak

0 - Default Style tüm platform ve versiyonlarını kapsar. ( Win 7, 8, 10, macOS, Android ve iOS )
1 - Custom Style yalnız bu platform ve versiyona özgün stili kapsar. ( Windows 10 Desktop )  

Yardımlarınız için teşekkür ediyorum Fesih bey. Allah razı olsun.

Rica ederim,
Bilgilerimizi yazarak birleştiriyoruz, sonuçta ortaya bir çözüm ve memnuniyet çıkıyor. 
Ayrıca ilginiz, konuya sürekli cevap yazarak, konunun sıcak kalmasını sağladığınız ve çözüm için göstermiş olduğunuz çabadan dolayı sizi takdir ediyorum.
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çözüldü _ Delphi Community Edition SDK ayarları hatası cinarbil 1 485 12-03-2026, Saat: 10:25
Son Yorum: damert6
  Webbrowser Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] codder71 7 416 10-02-2026, Saat: 17:04
Son Yorum: codder71
  Fmx Android ve IOS Custom Font Kullanımı frmman 8 1.522 04-06-2025, Saat: 20:57
Son Yorum: Mr.X
  IOS FCM göndermek? [ÇÖZÜLDÜ] Mr.X 17 3.420 04-12-2024, Saat: 11:33
Son Yorum: shooterman
  Android 33 api sdk güncelleme [ÇÖZÜLDÜ] codder71 15 4.077 14-07-2024, Saat: 09:11
Son Yorum: RAD Coder

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi