Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi Açılış Sayfasında Hata
(12-10-2020, Saat: 17:53)csunguray Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-10-2020, Saat: 16:40)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güvenmiyorsanız o zaman delphi de kullanmayın olur bitter Big Grin

Delphi'nin sahibi siz misiniz? Böyle bir cevap verdiğinize göre sertifikanın ne olduğu konusunda pek bir fikriniz yok. Ben bir programcı olarak sorunu görünmez hale getirmek yerine nedenini merak ederim. Eğer sorunun kaynağı hakkında bir bilginiz yoksa laf kalabalığı yapmayın. Verdiğiniz bilgiler faydasız. Ortalama bir zekası olan herkes "Evet" düğmesine basmanın ne anlama geldiğini bilir. Sanki biz "Evet" düğmesine basmasını bilmeyen gerizekâlılarmışız gibi cevap vermişsiniz ama nezaketimizden ters cevap vermemişiz. Ama gittikçe daha da kabalaşıyorsunuz.

Saygılar efendim , sizi tanıyamadım kusura bakmayın

Sertifika konusunda bana bilgi verebilir misiniz benim hiç bilgim yok öğrenmek isterim. Bu işe yeni başladım ben bazı şeyler yeni yeni öğreniyorum. Sizden ricam biraz bilgi vermenizidir zahmet olmayacaksa. Ayrıca öyle bir mesaj verdiğim için kusura bakmayın işte acemilik daha yeniyiz bu işte. Teşekkürler
(13-10-2020, Saat: 08:06)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-10-2020, Saat: 17:53)csunguray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Delphi'nin sahibi siz misiniz? Böyle bir cevap verdiğinize göre sertifikanın ne olduğu konusunda pek bir fikriniz yok. Ben bir programcı olarak sorunu görünmez hale getirmek yerine nedenini merak ederim. Eğer sorunun kaynağı hakkında bir bilginiz yoksa laf kalabalığı yapmayın. Verdiğiniz bilgiler faydasız. Ortalama bir zekası olan herkes "Evet" düğmesine basmanın ne anlama geldiğini bilir. Sanki biz "Evet" düğmesine basmasını bilmeyen gerizekâlılarmışız gibi cevap vermişsiniz ama nezaketimizden ters cevap vermemişiz. Ama gittikçe daha da kabalaşıyorsunuz.

Saygılar efendim , sizi tanıyamadım kusura bakmayın

Sertifika konusunda bana bilgi verebilir misiniz benim hiç bilgim yok öğrenmek isterim. Bu işe yeni başladım ben bazı şeyler yeni yeni öğreniyorum. Sizden ricam biraz bilgi vermenizidir zahmet olmayacaksa. Ayrıca öyle bir mesaj verdiğim için kusura bakmayın işte acemilik daha yeniyiz bu işte. Teşekkürler

csunguray bu konuda haklı. Buradaki herkes sizin gibi herşeyi bilmiyor. 

Bunu uzatmanın da bir manası yok.
(13-10-2020, Saat: 08:55)m_ekici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-10-2020, Saat: 08:06)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saygılar efendim , sizi tanıyamadım kusura bakmayın

csunguray bu konuda haklı. Buradaki herkes sizin gibi herşeyi bilmiyor. 

Bunu uzatmanın da bir manası yok.

Uzatmadım zaten özür diledim herşey de bildiğimi demedim. Nazikçe bilgi istedim sadece. Birini kırdıysam kusura bakmasın. Saygılarımla
Sevgili dostlar,

Bu platformun amacı Delphi ve diğer teknolojiler konusunda bilgilerimizi paylaşmaktır.

Biraz daha yapıcı olmakta fayda var. Sakin olalım lütfen..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yapay zeka delphi kl007 9 615 26-02-2026, Saat: 09:12
Son Yorum: mrmarman
  Win 11 ve Delphi 7 Minimize sorunu. enigma 7 492 11-02-2026, Saat: 10:27
Son Yorum: RAD Coder
Question Delphi formunu nasıl otomatik tam ekran yapabilirim ? erdemklt0 2 318 23-01-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: csunguray
  Delphi SLL kullanım sorunu Bay_Y 12 1.316 22-12-2025, Saat: 18:11
Son Yorum: Bay_Y
  Delphi ile SQL server bağlantı hatası yakalama Under 20 1.961 21-11-2025, Saat: 15:24
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi