(12-10-2020, Saat: 17:53)csunguray Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-10-2020, Saat: 16:40)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güvenmiyorsanız o zaman delphi de kullanmayın olur bitter
Delphi'nin sahibi siz misiniz? Böyle bir cevap verdiğinize göre sertifikanın ne olduğu konusunda pek bir fikriniz yok. Ben bir programcı olarak sorunu görünmez hale getirmek yerine nedenini merak ederim. Eğer sorunun kaynağı hakkında bir bilginiz yoksa laf kalabalığı yapmayın. Verdiğiniz bilgiler faydasız. Ortalama bir zekası olan herkes "Evet" düğmesine basmanın ne anlama geldiğini bilir. Sanki biz "Evet" düğmesine basmasını bilmeyen gerizekâlılarmışız gibi cevap vermişsiniz ama nezaketimizden ters cevap vermemişiz. Ama gittikçe daha da kabalaşıyorsunuz.
Saygılar efendim , sizi tanıyamadım kusura bakmayın
Sertifika konusunda bana bilgi verebilir misiniz benim hiç bilgim yok öğrenmek isterim. Bu işe yeni başladım ben bazı şeyler yeni yeni öğreniyorum. Sizden ricam biraz bilgi vermenizidir zahmet olmayacaksa. Ayrıca öyle bir mesaj verdiğim için kusura bakmayın işte acemilik daha yeniyiz bu işte. Teşekkürler