25-01-2025, Saat: 11:07
(25-01-2025, Saat: 10:29)csunguray Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(24-01-2025, Saat: 09:05)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @csunguray bu seni son uyarım olacak!
Nerde kaos orada sen!
Bir daha olmasın!
İlk hareketinde, süresiz yasaklayacağım seni.
Forumun amacı dışında, gereksiz lüzümsuz cümleler sarf ediyorsunuz.
İki satır faydalı bir şeyler yazın da, arkanızdan Allah razı olsun desinler!
Pardon ama beni hangi kurala göre yasaklayacaksınız? "Fesih Arslan'a cevap veren, hareketlerini eleştiren gruptan atılır" kuralına göre mi? Konuları çok çabuk kişiselleştiriyorsunuz. Benim Delphi konusunda bilgilerimi paylaştığım bir çok makalem var. Bir çok da makale tadında verdiğim cevap var. En azından beni bu konuda suçlamasaydınız iyi olurdu. Bu, üyelere karşı değerlendirmelerinizin objektiflikten uzak olduğunu gösterir. Delphi ve dolayısıyla bu grup eskiden hayatımda önemli yer tutuyordu. Şimdi ise sadece "yardım edebileceğim birileri var mı" diye girip bakıyorum. Eğer beni engelleme kararı sadece size aitse "LÜTFEN BENİ YASAKLAYIN"... Ama burası bir topluluk diyorsanız gelene gidene ayar çekmekten vazgeçin.
Yalnızca Delphi harici ve Delphi ile ilgili olumsuz konulara müdahil olup, üyeleri kin ve düşmanlığa sevk ediyorsun.
Yetmez mi.
Fesih ARSLAN'ın kim olduğunu herkes iyi biliyor; sizin iftiralarınıza (bana eleştiriel cevap verenin yasaklanması gibi) göz yumacak kadar saf değilim.
Bu eleştiriler haddini aşıyor. İftiraya doğru gidiyor.
Önceden olabilir, en son kime ve hangi tarihte yardımcı oldunuz bu formda?
Oysa ki; son yardımcı olmak maksadıyla paylaşımınızdan bu güne kadar olan süreçte, kaos olarak nitelendirebileceğim onlarca yorumunuzu burada referans gösterebilirim.
Son dönemlerde hep bu tip konulara müdahil oluyorsunuz. Aynı oranda yapıcı konulara da müdahil olsanız, zaten hakkınızdaki bu kanımdan vaz geçeceğim.
Bu veya benzeri konularda bu tip davranışlar sergilemeye devam etmeniz durumunda yasaklanacaksınız!
Begin : = end / 2;