Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi 7 kullanıcısı yeni versiyona başlamalımıyım
merhaba arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum bundan 11 yıl önce delphi 7 kullanıyordum ve bu alanda baya ileri seviyeye gelmiştim o yıllarda kendi photoshop programımı yazmıştım bir çok oyuna yardımcı dosya yazmıştım uzaktan bilgisayara baglantı programı sesle bilgisayarı kontrol etme gömülü sistem elektronik parçalara komut gönderme vs gibi programlar yazmıştım daha bir çok program vardı ama bazı sebeblerden dolayı bıraktım şuan bir programlama diline dönüş yapmak istiyorum ama delphin son sürümleri ücretli ve karmaşık geldi biraz componetler cogalmış gibi geldi izlediğim videolarda bu konuda yardımcı olurmusunuz.yapay zeka ağırlıklı bir gelişme varmı delphide
Delphi 7 de ücretliydi hocamSmile

Eğer XE versiyonlarına geçerseniz emin olun fakrlı bi dünyaya adım atmış olaaksınız. şimdiden başarılar.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(25-01-2025, Saat: 22:14)kadir344 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhaba arkadaşlar size bir konuda danışmak istiyorum bundan 11 yıl önce delphi 7 kullanıyordum ve bu alanda baya ileri seviyeye gelmiştim o yıllarda kendi photoshop programımı yazmıştım bir çok oyuna yardımcı dosya yazmıştım uzaktan bilgisayara baglantı programı sesle bilgisayarı kontrol etme gömülü sistem elektronik parçalara komut gönderme vs gibi programlar yazmıştım daha bir çok program vardı ama bazı sebeblerden dolayı bıraktım şuan bir programlama diline dönüş yapmak istiyorum ama delphin son sürümleri ücretli ve karmaşık geldi biraz componetler cogalmış gibi geldi izlediğim videolarda bu konuda yardımcı olurmusunuz.yapay zeka ağırlıklı bir gelişme varmı delphide

Community edition kurarsanız ve ticari kullanım yıllık 5 bin USD'yi geçmiyorsa 1 yıl ücretsiz. Sonrasında lisansınızı yenileyebiliyorsunuz.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yapay zeka delphi kl007 9 615 26-02-2026, Saat: 09:12
Son Yorum: mrmarman
  Win 11 ve Delphi 7 Minimize sorunu. enigma 7 492 11-02-2026, Saat: 10:27
Son Yorum: RAD Coder
Question Delphi formunu nasıl otomatik tam ekran yapabilirim ? erdemklt0 2 318 23-01-2026, Saat: 10:02
Son Yorum: csunguray
  PAVO Pos Cihaz Entegrasyonu (Yeni Nesil ÖKC) RAD Coder 3 1.076 26-12-2025, Saat: 17:06
Son Yorum: rmzgenius
  Delphi SLL kullanım sorunu Bay_Y 12 1.316 22-12-2025, Saat: 18:11
Son Yorum: Bay_Y

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi