Adım adım ilerlersek vakit uygun olursa yardımcı olmaya gayret ederim. Balık tutma kısmında destek olalım. Umuyorum ki WEB platformuna aşinasınızdır. Yoksa can sıkıcı bir hal alacaktır. Buna alışmak lazım.
burada WebBrowser içinden Document kısmını DOM nesnesi olarak aldık. Alamasaydık procedure EXIT ile terk edilecektir.
Buradan adımlayarak siz kod yazmaya başlayın destek olalım. Burada yapılacak iş LAll collection'unda bu DOM nesneside dizi olarak sorgulanarak "TBODY" tablo gövdesini LTableBody nesnesine almak. Böylece tablo içerisinde döngü kurma imkanı elde edeceksiniz.
Döngü bile lazım değil, işte matematiğini vermeye çalıştığım nokta tespiti bir odaklanma ile tek seferde ilgili checkbox erişip
diyerek Check iişareti koymak veya false ile iişareti kaldırmak imkanı olacak.
procedure TForm1.DoCheck( aRowIdx, aCheckIdx:Integer; aState: boolean; aWebBrowser: TWebBrowser; aDoClick:boolean = false ); var LDoc : IHTMLDocument2; LAll : IHTMLElementCollection; LTableBody : IHTMLElement; ... ... begin if not Supports(aWebBrowser.OleObject.Document, IHTMLDocument2, LDoc) then Exit; ... ...
burada WebBrowser içinden Document kısmını DOM nesnesi olarak aldık. Alamasaydık procedure EXIT ile terk edilecektir.
Buradan adımlayarak siz kod yazmaya başlayın destek olalım. Burada yapılacak iş LAll collection'unda bu DOM nesneside dizi olarak sorgulanarak "TBODY" tablo gövdesini LTableBody nesnesine almak. Böylece tablo içerisinde döngü kurma imkanı elde edeceksiniz.
Döngü bile lazım değil, işte matematiğini vermeye çalıştığım nokta tespiti bir odaklanma ile tek seferde ilgili checkbox erişip
(LElement as IHTMLInputElement).checked := true;
diyerek Check iişareti koymak veya false ile iişareti kaldırmak imkanı olacak.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

Muharrem ARMAN

sizin bahsettiginiz kadar detaya girersem her şey karışmaya başlıyor sonra bende. ilginize cok teşekkürler.