Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JSON Datetime sorunu
(01-06-2021, Saat: 21:33)Mr.X Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-06-2021, Saat: 21:07)tmrksmt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim öncelikle emek vermişsin sorunun çözümüyle ilgili uğraşmışsın çok teşekkür ederim. Yani +4 değil 400 puan olsa verirdim.... Altını çizdiğin DTO dosyasındaki satıra bende takılıp bazı değişiklikler yapmıştım ancak 13 saattlik uğraş sonunda eve gitme zamanı geldi dedim ve mesajını yeni okuyabildim... İlk fırsatta deneyip neticeyi ben de paylaşacağım. 
Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok özverili bir yardım oldu, sağolasın.

Rica ederim ne demek. Sonuçta yazılımla uğraşıyoruz ve sizin başınıza gelenin benim de başıma gelme ihtimali sokakta karşılaşmamızdan daha fazla. Hem bu sayede daha önce hiç uğraşmadığım şeylerle uğraştım. Ama başıma böyle bir şey gelse string tipi tercih ederdim. Ayrıca puanın burada bir önemi olduğunu sanmıyorum bir teşekkür kafi.

String yaptım, yani OrderDateTime alanımı string yaptım ama yine olmadı... Olmuyor bir türlü olmuyor ne iş anlamadım. Ekrana showmessage ile gelen stringi yazdırıyorum, yazıyor ama iş tarihe çevirmeye gelince "is not valid date time" alıyorum!
Ne ekersen onu biçersin!  Idea
(01-06-2021, Saat: 21:51)tmrksmt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: String yaptım, yani OrderDateTime alanımı string yaptım ama yine olmadı... Olmuyor bir türlü olmuyor ne iş anlamadım. Ekrana showmessage ile gelen stringi yazdırıyorum, yazıyor ama iş tarihe çevirmeye gelince "is not valid date time" alıyorum!

Peki diğer gelen verileri sağlıklı bir şekilde alabiliyor musunuz ?
(01-06-2021, Saat: 22:12)Mr.X Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-06-2021, Saat: 21:51)tmrksmt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: String yaptım, yani OrderDateTime alanımı string yaptım ama yine olmadı... Olmuyor bir türlü olmuyor ne iş anlamadım. Ekrana showmessage ile gelen stringi yazdırıyorum, yazıyor ama iş tarihe çevirmeye gelince "is not valid date time" alıyorum!

Peki diğer gelen verileri sağlıklı bir şekilde alabiliyor musunuz ?

Evet hiçbir sorun yok... Şimdi bişey denedim. Mysql tablodan gelen tarih YYYY-MM-DD şeklinde. DTO içindeki OrderDateTime'ı da stringe çevirip aldığımda StrToDateTime() yapınca hata veriyor. Tarih formatında uyuşmazlık var yani.
Neyse dediğim gibi DTO daki tarih alanlarını String yaparak çözüme gittim artık yapacak bişey yok sonuçta bu bir hata değil yani Json dan kaynaklı genel bir durum.
Çok teşekkür ederim tekrardan, iyi çalışmalar dilerim.
Ne ekersen onu biçersin!  Idea

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Webbrowser Sorunu [ÇÖZÜLDÜ] codder71 7 416 10-02-2026, Saat: 17:04
Son Yorum: codder71
  Orange UI nin 2.3 Free versiyonu Dil Sorunu ? ovural 0 267 12-11-2025, Saat: 16:53
Son Yorum: ovural
  IOS Uygulama Yayınlama Sorunu emrahozten 2 714 11-06-2025, Saat: 21:00
Son Yorum: hakan_cng
  Boyutlandırma Sorunu Coban 6 1.405 28-03-2025, Saat: 11:51
Son Yorum: Coban
  Tam ekran sorunu Altıner 31 5.477 25-01-2025, Saat: 16:29
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi