Yorumları: 137
Konuları: 25
Rep Puanı: 337
Acemi
Merhabalar;
Bir web sitesinin yazılımında html:= NetHTTPClient2.Get(link).ContentAsString; fonksiyonunu engelleyebilirler mi? Yada başka bir sonuç aldırabilirler mi?
Web sitesine girip kaynak koduna baktığımda farklı bir metin, html:= NetHTTPClient2.Get(link).ContentAsString; bu fonksiyonla farklı bir metin geliyor. Garip tarafı da her zaman olmuyor. Bazen doğru sonuçlar geliyor. Bazen çok yakın ama eksik sonuçlar geliyor. Ne yapılabilir?
Yorumları: 155
Konuları: 3
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 678
Acemi
Evet engelleyebilirler ancak sorununuz baska birsey de olabilir. Istek gonderdiginizde otomatik bir header bilgisi gider, beklenmedik bir header geldiginde baska bir yanit donebilirler. Header bilgilerini degistirmek cok zor degil, sorununuz muhtemelen bu da degil. Artik gunumuzde html js'ile dinamik olarak uretilir. Siz linki cagirdiginizda tum sayfayi degil tek bir dosyayi cagirmis olursursunuz. Veriyi tasiyan kismi bularak istediginize ulasablirisniz. Yine siteyi web browser componentinde acip, yuklemesi tamamlaninca html parse etmeyi deneyebilirsiniz.
Yorumları: 19
Konuları: 3
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
- Delphi 10.4
- Delphi 10.3
- Delphi 7
Rep Puanı: 86
Başlangıç
(09-07-2021, Saat: 19:37)Jakarta2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-07-2021, Saat: 19:06)mkysoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet engelleyebilirler ancak sorununuz baska birsey de olabilir. Istek gonderdiginizde otomatik bir header bilgisi gider, beklenmedik bir header geldiginde baska bir yanit donebilirler. Header bilgilerini degistirmek cok zor degil, sorununuz muhtemelen bu da degil. Artik gunumuzde html js'ile dinamik olarak uretilir. Siz linki cagirdiginizda tum sayfayi degil tek bir dosyayi cagirmis olursursunuz. Veriyi tasiyan kismi bularak istediginize ulasablirisniz. Yine siteyi web browser componentinde acip, yuklemesi tamamlaninca html parse etmeyi deneyebilirsiniz.
Cevap için teşekkür ederim. Webbrowser ile denedim. Engelliyorlar girişi(Access Denied). Ben bunu çözeceğim. Hırs yaptım.
Httpclient'ın AllowCookies true olmalı ve User-Agent'inizi browser'a benzetmelisiniz.
Cevap dönerse fonksiyondur, dönmezse prosedür. Hata dönerse hiç senin olmamıştır.