Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTML Parse'de Nethttpclient.get fonksiyonunu engelleme
Merhabalar;

Bir web sitesinin yazılımında html:= NetHTTPClient2.Get(link).ContentAsString; fonksiyonunu engelleyebilirler mi? Yada başka bir sonuç aldırabilirler mi?

Web sitesine girip kaynak koduna baktığımda farklı bir metin, html:= NetHTTPClient2.Get(link).ContentAsString; bu fonksiyonla farklı bir metin geliyor. Garip tarafı da her zaman olmuyor. Bazen doğru sonuçlar geliyor. Bazen çok yakın ama eksik sonuçlar geliyor. Ne yapılabilir?
Evet engelleyebilirler ancak sorununuz baska birsey de olabilir. Istek gonderdiginizde otomatik bir header bilgisi gider, beklenmedik bir header geldiginde baska bir yanit donebilirler. Header bilgilerini degistirmek cok zor degil, sorununuz muhtemelen bu da degil. Artik gunumuzde html js'ile dinamik olarak uretilir. Siz linki cagirdiginizda tum sayfayi degil tek bir dosyayi cagirmis olursursunuz. Veriyi tasiyan kismi bularak istediginize ulasablirisniz. Yine siteyi web browser componentinde acip, yuklemesi tamamlaninca html parse etmeyi deneyebilirsiniz.
Smile 
(08-07-2021, Saat: 19:06)mkysoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet engelleyebilirler ancak sorununuz baska birsey de olabilir. Istek gonderdiginizde otomatik bir header bilgisi gider, beklenmedik bir header geldiginde baska bir yanit donebilirler. Header bilgilerini degistirmek cok zor degil, sorununuz muhtemelen bu da degil. Artik gunumuzde html js'ile dinamik olarak uretilir. Siz linki cagirdiginizda tum sayfayi degil tek bir dosyayi cagirmis olursursunuz. Veriyi tasiyan kismi bularak istediginize ulasablirisniz. Yine siteyi web browser componentinde acip, yuklemesi tamamlaninca html parse etmeyi deneyebilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Webbrowser ile denedim. Engelliyorlar girişi(Access Denied). Ben bunu çözeceğim. Hırs yaptım.
(09-07-2021, Saat: 19:37)Jakarta2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-07-2021, Saat: 19:06)mkysoft Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet engelleyebilirler ancak sorununuz baska birsey de olabilir. Istek gonderdiginizde otomatik bir header bilgisi gider, beklenmedik bir header geldiginde baska bir yanit donebilirler. Header bilgilerini degistirmek cok zor degil, sorununuz muhtemelen bu da degil. Artik gunumuzde html js'ile dinamik olarak uretilir. Siz linki cagirdiginizda tum sayfayi degil tek bir dosyayi cagirmis olursursunuz. Veriyi tasiyan kismi bularak istediginize ulasablirisniz. Yine siteyi web browser componentinde acip, yuklemesi tamamlaninca html parse etmeyi deneyebilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Webbrowser ile denedim. Engelliyorlar girişi(Access Denied). Ben bunu çözeceğim. Hırs yaptım.

Httpclient'ın AllowCookies true olmalı ve User-Agent'inizi browser'a benzetmelisiniz.
Cevap dönerse fonksiyondur, dönmezse prosedür. Hata dönerse hiç senin olmamıştır. 

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  html parse repeat ercanskose 9 856 04-11-2025, Saat: 12:46
Son Yorum: ercanskose
  HTML Editor m_ekici 1 599 19-01-2025, Saat: 11:05
Son Yorum: bydelphi
  Local HTML Dosyasını Yazdırma Hayati 2 1.171 09-01-2023, Saat: 12:33
Son Yorum: Hayati
  Html veya Xml pdf e çevirme ahmet6513 11 4.990 02-01-2023, Saat: 15:22
Son Yorum: ahmet6513
  Fast Report'da HTML Gösterme Hk. pro_imaj 4 1.770 10-10-2022, Saat: 11:24
Son Yorum: pro_imaj