Merhaba,
cxgrid 19 versiyonunda aşağıdaki kod çalışıyordu, 20 versiyonunda bir türlü çalıştıramadım
çalışan
Çalışmayan

Aşağıdaki kod ile sadece bir alanı arayabiliyorum, tüm alanları nasıl aratabilirim ?
Teşekkürler
cxgrid 19 versiyonunda aşağıdaki kod çalışıyordu, 20 versiyonunda bir türlü çalıştıramadım
çalışan
if string(edtURUN_ADI.Text).IsEmpty then cxGridDBTableView2.Controller.ClearFindFilterText() else cxGridDBTableView2.Controller.ApplyFindFilterText(edtURUN_ADI.Text);
Çalışmayan
if string(edtADI_SOYADI.Text).IsEmpty then cxGridDB_MUSTERILER.DataController.Filter.Clear else cxGridDB_MUSTERILER.DataController.Filter.FilterText:=edtADI_SOYADI.Text;

Aşağıdaki kod ile sadece bir alanı arayabiliyorum, tüm alanları nasıl aratabilirim ?
Teşekkürler
if string(edtADI_SOYADI.Text).IsEmpty then begin cxGridDB_MUSTERILER.DataController.Filter.Clear; cxGridDB_MUSTERILER.DataController.Filter.Active := False; end else begin cxGridDB_MUSTERILER.DataController.Filter.Root.AddItem(cxGridDB_MUSTERILERAD_SOYAD, foLike, '%' + Trim(edtADI_SOYADI.Text) + '%', '%' + Trim(edtADI_SOYADI.Text) + '%'); cxGridDB_MUSTERILER.DataController.Filter.Active := True; end;