10-10-2022, Saat: 17:40
Merhabalar arkadaşlar, TMS Web Core ile ilgili paylaştığım birkaç makalemden sonra e-ticaret projemizin güncel sürümünü ve mobil uygulamasını hazırlamak için çok yoğun bir çalışma temposuna girdiğimizden dolayı foruma fazla vakit ayıramadım. Bir sürü mesaj göndermişsiniz. İlginize teşekkür ederim.
Bütün mesajlar için cevapları içeren sıfırdan tms web core kurulumu ve sonrasında adım adım basit bir veritabanı uygulaması örneğini içeren (ve tabi ki mesajla sorduğunuz soruları da içeren) bir eğitim videosu hazırlayacağım. Herkese tek tek cevap vermektense en iyi çözümün bu olduğunu düşünüyorum.
Genellikle veritabanı erişimi, sayfalar arasında gezinme ve uygulamanın publish edilmesi ile ilgili sorular gelmiş. Şu yoğunluğumu bir atlayayım harika bir video gelecek.
Gecikme için kusura bakmayın.
Sevgiler, selamlar.
Bütün mesajlar için cevapları içeren sıfırdan tms web core kurulumu ve sonrasında adım adım basit bir veritabanı uygulaması örneğini içeren (ve tabi ki mesajla sorduğunuz soruları da içeren) bir eğitim videosu hazırlayacağım. Herkese tek tek cevap vermektense en iyi çözümün bu olduğunu düşünüyorum.
Genellikle veritabanı erişimi, sayfalar arasında gezinme ve uygulamanın publish edilmesi ile ilgili sorular gelmiş. Şu yoğunluğumu bir atlayayım harika bir video gelecek.
Gecikme için kusura bakmayın.
Sevgiler, selamlar.
Firebird Ekipler Amiri. Dmitry Kouzmenko ve Dmitry Yemanov ile çalışmış , Eski IBSurgeon personeli, Kıdemli Firebird Kurtarma Uzmanı, Firebird Foundation bağışçısı...