Yorumları: 2
Konuları: 1
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 0
Başlangıç
Merhabalar delphi dilini yeni öğrenmeye başladım.Rad studio kullanarak üniversitede mobil uygulama ödevi hazırlıyorum. Unidac ve mysql kullanarak bilgisayarım üzerinden veri çekmeye çalışıyorum.Unidac parametrelerinde IP adresini telefonumu ve bilgisayarımı aynı wifi'ye bağlayarak wifi üzerinde atanan IP'yi kullanarak yazıyorum.Bu parametreleri ise unidac connection komponentinin beforeconnect events'inin içinde yazıyorum.Kullanıcı girişi yapmaya çalıştığımda external exception 88 hatası alıyorum.Bunun sebebi ne olabilir?
Yorumları: 852
Konuları: 40
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 4.327
Uzman
(09-01-2023, Saat: 15:39)batuhanbariis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar delphi dilini yeni öğrenmeye başladım.Rad studio kullanarak üniversitede mobil uygulama ödevi hazırlıyorum. Unidac ve mysql kullanarak bilgisayarım üzerinden veri çekmeye çalışıyorum.Unidac parametrelerinde IP adresini telefonumu ve bilgisayarımı aynı wifi'ye bağlayarak wifi üzerinde atanan IP'yi kullanarak yazıyorum.Bu parametreleri ise unidac connection komponentinin beforeconnect events'inin içinde yazıyorum.Kullanıcı girişi yapmaya çalıştığımda external exception 88 hatası alıyorum.Bunun sebebi ne olabilir?
Merhaba,
Aynı konu mevcut. Forum içinde aynı konu için farklı başlıklar açmayalım lütfen.
https://www.delphican.com/showthread.php...8#pid51538
Teşekkürler.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.