Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uses da tanımlı formdaki connection a erişme sorunu
Question 
Merhaba arkadaşlar unigui ile bir proje geliştiriyorum unilogin formum var ve burada unidac ın uniconnection nesnesi mevcut
örnek tedarikciler formumda uses a unilogin formumu tanımlıyorum ve tedarikciler formumdaki uniquery nesnesinin properties inde connection kısmına UniLoginForm1.UniConnection1 olarak gösteriyorum kaydediyorum, fakat delphi yi kapatıp açtığımda tedarikciler formumda ve diğer tüm formlarda uniquery nesnelerinin connection u boş geliyor normal masaüstü uygulamalarında hep kullandığım yöntem burada işe yaramıyor neyi eksik veya yanlış yapıyorum.
(06-10-2016, Saat: 23:39)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar unigui ile bir proje geliştiriyorum unilogin formum var ve burada unidac ın uniconnection nesnesi mevcut
örnek tedarikciler formumda uses a unilogin formumu tanımlıyorum ve tedarikciler formumdaki uniquery nesnesinin properties inde connection kısmına UniLoginForm1.UniConnection1 olarak gösteriyorum kaydediyorum, fakat delphi yi kapatıp açtığımda tedarikciler formumda ve diğer tüm formlarda uniquery nesnelerinin connection u boş geliyor normal masaüstü uygulamalarında hep kullandığım yöntem burada işe yaramıyor neyi eksik veya yanlış yapıyorum.

Merhaba;
Bu tür bileşenleri "MainModule" formuna koymanız gerekir.

İyi çalışmalar.
(07-10-2016, Saat: 21:18)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-10-2016, Saat: 23:39)masteryoda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar unigui ile bir proje geliştiriyorum unilogin formum var ve burada unidac ın uniconnection nesnesi mevcut

Merhaba;
Bu tür bileşenleri "MainModule" formuna koymanız gerekir.

İyi çalışmalar.

file new unilogin form dediğim de ana form bu form oldu bu yüzden bende buraya eklemiştim dediğinizi deneyeceğim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TMS WEB CORE TÜKÇE DİL SORUNU ikurt07 4 1.839 01-10-2024, Saat: 10:03
Son Yorum: oser
  AdoDataset Tarih sorunu ikurt07 2 1.190 11-09-2023, Saat: 07:58
Son Yorum: sabanakman
  stylesheet.css dosyası edit işlemi sorunu bünyamin68 6 3.561 27-09-2021, Saat: 10:05
Son Yorum: engerex
  [ÇÖZÜLDÜ] Unigui UniHTMLFrame "Türkçe Karakter" Sorunu keceonurr 1 2.540 21-08-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: hayalyilmaz43
Photo Türkçe Karekter sorunu ( Web Servis) powerghost 11 8.459 30-04-2020, Saat: 14:11
Son Yorum: mrmarman

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi