Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphide mobil uygulama
Delphide mobil uygulama yaptım. ekte gönderdiğim OSX yükleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba,
Mac OS X platformu ve iOS platformu üzerinde uygulama testleri yapabilmek için aşağıdaki işlem adımlarını tamamlamanız gerekiyor (Bu arada formda arama yaparsanız bu konuda birçok defa açıklamayla yapıldı)
Mac Bilgisayarda aşağıda yer alan kurulumlar yapılmalıdır.
1- Platform Assistant kurulumu,
2- Xcode kurulumu,
3- Xcode Komut Satırı Araçlarının kurulumu,
4- Platform Assistant’ın çalıştırılması
Daha sonra Delphi IDE'si ile Bağlantı profilinin oluşturulması,
Son olarak Project Manager'dan ilgili platformu aktifleştirerek uygulamayı çalıștırabilirsiniz.
DelphiCan'dır!
MAc bilgisayar kullanmııyorum Windows 10 kullanıyorum
(28-04-2018, Saat: 16:11)ismailt35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MAc bilgisayar kullanmııyorum Windows 10 kullanıyorum

Fiziksel Mac olmadan da Windows üzerine sanal bir Mac PC kurup, testler yapabilirsiniz.
DelphiCan'dır!
(28-04-2018, Saat: 16:50)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-04-2018, Saat: 16:11)ismailt35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MAc bilgisayar kullanmııyorum Windows 10 kullanıyorum

Fiziksel Mac olmadan da Windows üzerine sanal bir Mac PC kurup, testler yapabilirsiniz.
Anladım. bir soru daha sorabilirmiyim size. delphide projemi androit olarak çalıştırıyorum. ancak android Emulator açılmıyor ekte gönderdiğim şekilde hata alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

(28-04-2018, Saat: 17:33)ismailt35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-04-2018, Saat: 16:50)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiziksel Mac olmadan da Windows üzerine sanal bir Mac PC kurup, testler yapabilirsiniz.
Anladım. bir soru daha sorabilirmiyim size. delphide projemi androit olarak çalıştırıyorum. ancak android Emulator açılmıyor ekte gönderdiğim şekilde hata alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
(28-04-2018, Saat: 17:33)ismailt35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-04-2018, Saat: 16:50)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fiziksel Mac olmadan da Windows üzerine sanal bir Mac PC kurup, testler yapabilirsiniz.

(28-04-2018, Saat: 17:33)ismailt35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım. bir soru daha sorabilirmiyim size. delphide projemi androit olarak çalıştırıyorum. ancak android Emulator açılmıyor ekte gönderdiğim şekilde hata alıyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Project Manager'dan sağ tuş menüsü ile Clean'ı seçin.
Proje adını değiştirin.
Daha sonra projeyi çalıştırın.
DelphiCan'dır!
yine aynı nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. can not run android device aynı mesaj
AVD Manager aracında oluşturduğunuz emulator görünüyor mu?
DelphiCan'dır!
(28-04-2018, Saat: 17:56)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AVD Manager aracında oluşturduğunuz emulator görünüyor mu?

evet görünüyor görüntüsü gönderecektim ama limit dolmuş dosya gönderemedim
(28-04-2018, Saat: 18:09)ismailt35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(28-04-2018, Saat: 17:56)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AVD Manager aracında oluşturduğunuz emulator görünüyor mu?

evet görünüyor görüntüsü gönderecektim ama limit dolmuş dosya gönderemedim

Resimleri dosya eki şeklinde değil, herhangi bir resim sunucusuna upload ederek, linkini alıp mesaj editöründe Resim Ekle butonu ile 50 adete kadar ekleyebilirsiniz.
Emulatorü çalıştırdıysanız ve Project Manager'da aktif hale getirdiyseniz, tek sorun Delphi Options menüsündeki SDK ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir.
O kısımda herhangi bir uyarı var mı?
DelphiCan'dır!

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  FMX Mobil için En Güncel macOS Mimarisi RAD Coder 7 701 02-03-2026, Saat: 22:14
Son Yorum: mcuyan
  Android Uygulama İkonu ARM 2 400 11-11-2025, Saat: 12:15
Son Yorum: ARM
  Apple Store'a Uygulama Yükleyebilen Arkadaşlarla Yardımlaşma... Jakarta2 23 3.986 04-10-2025, Saat: 16:51
Son Yorum: tavsanlili
  google play ve apple storede ücretli uygulama yayınlamak barissagir 4 821 15-09-2025, Saat: 15:03
Son Yorum: barissagir
  Uygulama üzerinden Wifi Bağlanma ? nurah 4 1.043 28-08-2025, Saat: 10:50
Son Yorum: nurah

Konuyu Okuyanlar: