Bazıları debelenir debelenir istediği bölümü kazanamaz bunun gibiler gider okur bir de diploma alır...
https://twitter.com/twitter/statuses/1066362414986403840
|
Zamane Gençleri :)
|
|
Bazıları debelenir debelenir istediği bölümü kazanamaz bunun gibiler gider okur bir de diploma alır...
29-11-2018, Saat: 10:52
Yıllardır, öğrenmeye teşvik ediyorum tanıdığım tanımadığım herkesi, ama ben de pek başarılı olamadım şimdiye kadar. Maalesef çok üzücü bir durumdayız. Fazlası var eksiği yok.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ? Mal da yalan mülk de yalan Var biraz da sen oyalan...
29-11-2018, Saat: 10:55
2 aydır yoklama almadığını da söylese tam objektif olurdu.
(29-11-2018, Saat: 10:55)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 aydır yoklama almadığını da söylese tam objektif olurdu. @Abdullah ILGAZ katılıyorum en az öğrenci kadar hocanında suçu var, bununla birlikte; Eğitim sistemi, bu sistemi oluşturanlar, yönetenler, bu yönetenleri seçenler derken çoğumuz aynıyız kimse kimseyi kandırmasın.
29-11-2018, Saat: 11:08
Hocanın üniversiteye kadar gelmiş birisini anaokulundaki öğrenciler gibi takip etmesi beklenmemeli. 18-20 yaşına gelmiş birisi artık bazı şeylerin kendisinin farkına varması lazım. Hocaya niye yoklamayı tam alımıyorsun diye kusur bulmak manasız, askeri kışla değil sonuçta üniversite sınıfı / anfisi. Bu durum aynı zamanda sınıfdaki diğer kişiler ile bağlantılarının ne kadar zayıf olduğunun göstergesi, arkadaş olması gerekmez ama diğer derslere beraber girdiği simalara insan dikkat eder. Hülasa 3 kişilik kapalı bir grup kurmuşlar ve bir birlerine güvenmişler
29-11-2018, Saat: 11:23
Bence yoklama alınıp alınmamasının bir önemi yok. Orada suç öğrenciye ait. Öğrenci okursa öğrenirse önce kendine sonra ülkesine kazanır kazandırır. Hocadan ziyade öğrencinin emek vermesi deyim yerindeyse öğrenmek için debelenmesi gerekiyor.
Ben şahsım adına konuşuyorum. Teknik Lise elektronik mezunuyum. İlerleyen zamanlarda Uzaktan Bilgisayar Programcılığı bitirdim. Şu anki bilgi seviyeme erişmek için çok araştırdım, denedim sildim, bol bol yazdım. Dört dörtlük İngilizce bilgim olmadığı halde biraz bilgim biraz çeviri ile bu halime geldim. Yaptığım işle ilgili olarak eğitim almış birçok insanla tanıştım. Gördüğüm tek şey eğitimini almakla bitmiyor. İstisna insanlarda vardı. En önemlisi yaptığın/okuduğun mesleği gerçekten severek ilgilenerek zaman ayırarak faydalı işler çıkarabilirsin. Gerçekten üzücü bir durum.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
29-11-2018, Saat: 11:30
Ayrıca, yoklama olmayan öğrenciyi tespit etmek içindir, fazla öğrenciyi tespit etmek için değil
There's no place like 127.0.0.1
29-11-2018, Saat: 11:49
Herkes Yoklama Almamış diyor Fakat şöyle bir olay anlatayım.
ünivetsitede bir çok dersin hocası yoklama almazdı. İsteyen Gelir İsteyen gelmez. Lakin sınavda başarısız olursanız devamsızlıktan bırakırım diyordu. Bazıları yoklama alıp sürekli takip ederken bazıları almıyordu. Bir kaç dersin hocasını bile tanımıyorum. Bİr kez derse girdim hoca bunları söyleyince bir daha gitmedim. Çok şükür sınavdan da geçtiğim için sorun olmadı. Sanırım Videodaki hocamız Yoklama almıyor ve sınavdan kalanları devamsızlıktan bırakıyor
29-11-2018, Saat: 12:15
Bizde de imza kağıdı dolanırdı hoca sonra kontrol ederdi -sözde-
Ama öğrenme bilincini yerleştirmek ve ilkokulda ortaokulda ya da lisede olmadığınızı artık hayata bakmanız gerektiğini vurgulamak için; bazı hocalar derse girer ders anlatmaya başlar son bi kaç dk. da varmı sorusu olan... hadi Allahısmarladık der giderdi. Yani benim işim anlatmak ve öğrendiğini test etmek. Artık buralara kadar gelidiğine göre bir çok şeyi aşmış olman gerek felsefesi güderdi. Üniversitede yoklama bürokratik bişey zaten. -genelde- Sorumluluklarını bilen aklı başında insan gözü ile bakılır ünv. öğrencisine. Yoksa yoklama yapılsın oldu olcak ödev kontrolü ve temizlik kontrolü yapılsın bide beslenme saati koyduk mu....tamaam...
29-11-2018, Saat: 13:42
Bir gün benim ders boş arkadaş dedi ki gel bizim derse gidelim eme gönülsüzüm çünkü o dersin hocası çok sert bir hocaydı. (Ben bankacılık okuyorum o B. Programlama) gittim girdim derse 40 kişi falanız anlattı anlattı aralarda dolaşırken yüzüne bakmamaya çalışıyorum dikkatini çekmeyeyim diye, ama farketti sen yeni misin seni hiç görmedim dedi. dedim ben bu bölümde okumuyorum ama meraklıyım izniniz olursa dinleyeyim dedim böyle şeyler önceden haber verilir terket sınıfı dedi peki dedim sonra neyse otur ses çıkarma dedi öylelikle bir kaç dersine girmiştim.
Bir öğrenci nasıl olur da hangi derse girdiğini bilmez bunun açıklaması yok! düpedüz ahmaklık..! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Zamane çocukları lüks düşkünü ve davranışları kötü sözü hep söylenir! | pro_imaj | 3 | 3.108 |
15-02-2020, Saat: 20:16 Son Yorum: uparlayan |
|