Anket Başlığı: Hangi Delphi versiyonunu kullanıyorsunuz?
Delphi 7
Delphi 2007
Delphi XE
Delphi XE 2
Delphi XE 3
Delphi XE 4
Delphi XE 5
Delphi XE 6
Delphi XE 7
Delphi XE 8
Delphi Seattle 10
Delphi Berlin 10.1
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi'nin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?
Sonuçlarda bir sorun var. XE8 1 oy almış görünüyor ama 10-15 kişi oy vermiş. Diğer sürümlerde 10-15 oy alıp 1 oy veren gözüküyor. sonradan değiştirildiği için mi?
(17-01-2017, Saat: 14:02)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonuçlarda bir sorun var. XE8 1 oy almış görünüyor ama 10-15 kişi oy vermiş. Diğer sürümlerde 10-15 oy alıp 1 oy veren gözüküyor. sonradan değiştirildiği için mi?

Çok büyük bir ihtimalle benim seçeneklerin sırasını değiştirmemden kaynaklanıyordur. DB tarafında ID'leri değişmeyip başlıkları değiştiği için tutarsız değerler görünüyor olabilir. Artık admin'imiz bu hususta bir şey yapabilir vakit bulabilir ise, benim veritabanına müdahale etme imkanım yok.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
(17-01-2017, Saat: 15:24)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2017, Saat: 14:02)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonuçlarda bir sorun var. XE8 1 oy almış görünüyor ama 10-15 kişi oy vermiş. Diğer sürümlerde 10-15 oy alıp 1 oy veren gözüküyor. sonradan değiştirildiği için mi?

Çok büyük bir ihtimalle benim seçeneklerin sırasını değiştirmemden kaynaklanıyordur. DB tarafında ID'leri değişmeyip başlıkları değiştiği için tutarsız değerler görünüyor olabilir. Artık admin'imiz bu hususta bir şey yapabilir vakit bulabilir ise, benim veritabanına müdahale etme imkanım yok.

İlgileniyorum hocam.
Delphi Can'dır!
(17-01-2017, Saat: 15:28)DelphiCan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2017, Saat: 15:24)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok büyük bir ihtimalle benim seçeneklerin sırasını değiştirmemden kaynaklanıyordur. DB tarafında ID'leri değişmeyip başlıkları değiştiği için tutarsız değerler görünüyor olabilir. Artık admin'imiz bu hususta bir şey yapabilir vakit bulabilir ise, benim veritabanına müdahale etme imkanım yok.

İlgileniyorum hocam.

Karmaşadan dolayı özür dilerim.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
(17-01-2017, Saat: 15:31)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2017, Saat: 15:28)DelphiCan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlgileniyorum hocam.

Karmaşadan dolayı özür dilerim.

Hiç önemli değil hocam. Zaten DelphiCan'da yer alan eklenti, özellik, tasarım, yöntem vb. ne varsa önce bozarak, sonra yaparak öğrendik ve bu platform sayenizde bu hali aldı. Formu tümden de silseniz; canınız sağ olsun. Baştan başlarız.  Blush

Bu arada Anketi düzelttik. Hatalı bir oy varsa bildirin, düzeltelim.
@edo Bey'in, Delphi XE 2 anket oyu da işlendi.
Delphi Can'dır!
Bu ankete kullandığımız oyu üstediğimiz zaman değiştiremiyor muyuz? Yöneticiye iletmek gerekiyor.
(17-01-2017, Saat: 15:59)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu ankete kullandığımız oyu üstediğimiz zaman değiştiremiyor muyuz? Yöneticiye iletmek gerekiyor.

Her işlem için Yöneticiye baş vurabilirsiniz. En geç 24 saat içerisinde (Admin sayı yetersizliği ve pazar tatilinden dolayı) bir çözüm buluruz, İnşallah.
Anket için formun yönetim bölümünde ek bir özellik var.

11wat09.jpg

İsterseniz bunu da bir ankete dönüştürebiliriz. (Anket geri alınabilsin mi? Smile )
Delphi Can'dır!
(17-01-2017, Saat: 15:51)DelphiCan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2017, Saat: 15:31)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Karmaşadan dolayı özür dilerim.

Hiç önemli değil hocam. Zaten DelphiCan'da yer alan eklenti, özellik, tasarım, yöntem vb. ne varsa önce bozarak, sonra yaparak öğrendik ve bu platform sayenizde bu hali aldı. Formu tümden de silseniz; canınız sağ olsun. Baştan başlarız.  Blush

Benim iki oy gözüküyor, süper yetkili olduğum içlin sanıırm  Smile

Seattle'daki oyum silinebilir
(17-01-2017, Saat: 17:22)edo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2017, Saat: 15:51)DelphiCan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç önemli değil hocam. Zaten DelphiCan'da yer alan eklenti, özellik, tasarım, yöntem vb. ne varsa önce bozarak, sonra yaparak öğrendik ve bu platform sayenizde bu hali aldı. Formu tümden de silseniz; canınız sağ olsun. Baştan başlarız.  Blush

Benim iki oy gözüküyor, süper yetkili olduğum içlin sanıırm  Smile

Her üye 2 farklı seçeneği oylayabiliyor.  Smile
Delphi Can'dır!
(17-01-2017, Saat: 17:46)DelphiCan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2017, Saat: 17:22)edo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim iki oy gözüküyor, süper yetkili olduğum içlin sanıırm  Smile

Her üye 2 farklı seçeneği oylayabiliyor.  Smile

Ama ben Seattle kullanmıyorum  Smile

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi 10.4 arayüze kamera verisi aktarma ME®T 4 1.927 23-12-2022, Saat: 23:58
Son Yorum: ME®T
  Delphi için uzak işi biliyor musunuz? gbg 18 7.983 27-12-2021, Saat: 13:21
Son Yorum: Jakarta2
  LOGO Kayıtlı GIB Mükellef Listesini Hangi Tablo Tutuyor hi_selamlar 9 6.176 24-12-2021, Saat: 17:35
Question Hangi dilleri kullanıyorsunuz SimaWB 10 7.688 24-12-2021, Saat: 13:34
  Delphi Lisans aktivasyonu tekrarı enigma 3 3.674 20-03-2021, Saat: 17:02
Son Yorum: mcuyan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi