Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bileşen yüklemede versiyon farkı
Merhaba bu linkten PasLibVlc 3.0.6 indirdim.

Önceki versiyonda compeneti yüklerken PasLibVlcPlayer.bpl yazan yerin üstüne gelerek sırasıyla, Build , Compile ve install yapıyordum ve yükleme sorunsuz tamamlanıyordu.
Fakat PasLibVlc 3.0.6 versiyonunda install olmadığı için yükleme tamamlanmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
MErhabalar
PaslibVclPlayer konsuunda deneyimim olmadı fakat read me dosyasında yönergeler yazması lazım hocam.
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(03-07-2020, Saat: 13:38)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MErhabalar
PaslibVclPlayer konsuunda deneyimim olmadı fakat read me dosyasında yönergeler yazması lazım hocam.

Üstat "read me dosyasında" adında bir dosya bulamadım. Maalesef konu güncel.
Merhaba.

Bu mesaj ekindeki paketi indirerek, PasLibVLC altında "DelphiCan" isimli klasör halinde açın ve kurulumu eskisi gibi yapın.

Not. FMX başlığında açtığınızdan FMX halinin kurulumunu hazırladım. 

Başarılar. Idea

Ek Dosyalar
.zip   DelphiCan.zip (Dosya Boyutu: 5,78 KB / İndirme Sayısı: 2)
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
Çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
"3.0.7" Versiyonu çıkmış fakat aynı durum @ekank bahsettiği Build , Compile ve install durumu yok adam garipler
Aynı verdiğim dosyayı aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif
(15-07-2020, Saat: 22:41)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı verdiğim dosyayı aynı şekilde kullanabilirsiniz.

AIawMz.png

@mrmarman Projeyi her açtığımda bu ekran çıkıyor yes dememe rağmen. bu sorunu nasıl çöze bilirim?
Merhaba.

Kurulumdan öncelikle aşağıdaki şekilde Component Paletinden eskisini silmeliydiniz. 

Şimdi her ikisini de aşağıdaki animasyon gifte gösterdiğim şekilde silin, ardından temiz bir şekilde yenisini kurun...

Not: Resme tıklayınca animasyon büyük ekrana geçer.

bc3d1b4w4mjn42mjhzlu.gif
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  CTRL + D delphi versiyon farkı Altıner 5 1.861 16-01-2024, Saat: 11:15
Son Yorum: yhackup
  Android versiyon bilgilerini çekme adelphiforumz 2 1.818 27-12-2021, Saat: 13:03
Son Yorum: Jakarta2
  ipa dosyasını transporter ile yüklemede sorun Cancan 1 1.130 05-07-2021, Saat: 13:21
Son Yorum: glagher
  PAserver Güncel Versiyon gonulali 19 11.157 09-11-2020, Saat: 18:01
Son Yorum: gonulali
  Apple Store - Uygulama yüklemede Hata elixir84 30 22.829 02-09-2020, Saat: 20:10
Son Yorum: pro_imaj

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi