Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STP [PC - ANDROID arasında metin paylaşımı uygulaması]
(10-12-2020, Saat: 16:57)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hayalyilmaz43  rica ederim hocam!

Sizce sorun sadece text paylaşımı mı sadece yoksa ortaya bir ürün çıkartmak mı ? Opera da bulunması onu kullanmak zorunda olduğum anlamına geliyor oysaki ben kendi uygulamamı yaptım. Sizce hangisi daha destekleyici olmalı ?

PHP konusunda ileri seviye bilmiyorum işlerimi çözecek kadar harmanladım ve kullandım. siz alıp kendinize göre uyarlayıp dilediğiniz yöntem ile çalıştırabilirsiniz.
Ayrıca doğru yanlış demektense alternatif demeyi tercih ederim. 

Biraz da iyi taraftan bakıp "elinize sağlık" gibi hoş görülü cümleler kurmayı deneseniz ? bu hem sizin hem de karşı tarafın lehine olacaktır. Bu konuda yardıma ihtiyacınız varsa buyurun bu film tam size göre...

Smile))

- Sizce sorun sadece text paylaşımı mı sadece yoksa ortaya bir ürün çıkartmak mı ? Opera da bulunması onu kullanmak zorunda olduğum anlamına geliyor oysaki ben kendi uygulamamı yaptım. Sizce hangisi daha destekleyici olmalı ?

kendi geliştirdiğiniz elbetteki sizin için daha yararlıdır, konuya ben bu açıdan bakmadım, ihtiyac konusunda basit sorunuza alternatif getirdim, bilgimi paylaştım yanlızca.

- PHP konusunda ileri seviye bilmiyorum işlerimi çözecek kadar harmanladım ve kullandım. siz alıp kendinize göre uyarlayıp dilediğiniz yöntem ile çalıştırabilirsiniz.
Ayrıca doğru yanlış demektense alternatif demeyi tercih ederim. 

kullanımınız kesinlikle yanlışdır sql injection açığı doğurur, bu sebeple bu size bir deneyim paylaşımıdır, herhangi bir şekilde alınganlık göstermeyin, ve konuya bakan diğer ilgili arkadaşlar içinde bir not tur, çünkü bir çok programcı forumlardan bulduğu bu kodları kullanmaktadır ve bu kodlar esasında çoğu amator programcılarının denemei yanılma örnekleri, veya küçük kod paylaşımlarıdır, ancak bazı arkadaşlar bu kodları alıp profesyonel/ticari projelerindede kullanmaktadır, "bu kısım önemlidir, üzerinde durulması gerekir."

- Biraz da iyi taraftan bakıp "elinize sağlık".
Sizi kırarmıyım hiç, Elinize sağlık, bu tarz projelerin üretiminin devam etmesi ve diğer arkadaşlarında kendilerini geliştirebilmesi için paylaşılması gerekmektedir.

- Mr Yes.
Bilim kurgu tavsiyelerinize açığım, Jim Carrey nin neredeyse tüm filimlerini izlemişimdir, bu aralar vk.com dan japan animelerine sardım. The Room 2019, tavsiye ederim.

Bu forumun cep telefonu ziyaretçileri için mobil teması yok, bu konu düzeltilirse güzel olur.
@hayalyilmaz43 
İşte şimdi oldu hocam  Smile Sizden bu güzel ve değerli cümleleri duymak için beni zorladınız ama değdi  Smile Blush çok teşekkür ederim.
Evet bahsini ettiğiniz konuda haklısınız ;
Yanlış kodlamanın profesyonel projelerde kullanılması çok yaygın bir durum çünkü kopyala/yapıştır ile gelişen bir kesim geliyor. sanırım bende bunların içindeyim.
Bakalım hayat, sizden daha neler duymayı nasip edecek.  Angel
Kırmadığınız için sağ olun mutlu oldum.  Shy

Benden daha çok film önerisi alacaksınız  Smile Angel farklı bir zevk olmuş umarım seversiniz. en kısa zamanda izlemeye başlayacağım.
(10-12-2020, Saat: 19:40)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hayalyilmaz43 
İşte şimdi oldu hocam  Smile Sizden bu güzel ve değerli cümleleri duymak için beni zorladınız ama değdi  Smile Blush çok teşekkür ederim.
Evet bahsini ettiğiniz konuda haklısınız ;
Yanlış kodlamanın profesyonel projelerde kullanılması çok yaygın bir durum çünkü kopyala/yapıştır ile gelişen bir kesim geliyor. sanırım bende bunların içindeyim.
Bakalım hayat, sizden daha neler duymayı nasip edecek.  Angel
Kırmadığınız için sağ olun mutlu oldum.  Shy

Benden daha çok film önerisi alacaksınız  Smile Angel farklı bir zevk olmuş umarım seversiniz. en kısa zamanda izlemeye başlayacağım.

iyi dilekleriniz için teşekkürler,

küçük bir sorum olacak; kod editöründen delphi tagları içinde paylaştığımız kod bloğu için web sayfasının html kodları içine karışıyor, ben düzenlemeye baktığımda normal görüyorum, ancak yeni yorumu gönder dediğimde yine bozulmuş oluyor, html taglar karışıyor, siz bunu nasıl düzeltiyorsunuz. şuradada sormuştum.
@hayalyilmaz43 hocam evet bunu fark ettim.
Siz kodu ekledikten sonra tag'ları tekrar kontrol edin ;
Kodların sağlıklı görünmesi için bu taglar arasında olması gerekiyor. Sizdeki durumu bende çözemedim fakat delphi kod ekle butonuna basmadan önce hemen solunda bulunan kaynağı görüntüle kısmına basıp sonra delphi kod ekle'ye basarsanız tag'lar sağlıklı bir şekilde oluşacaktır. sonra bu taglar arasına kodunuzu yapıştırıp deneyin. çözüm olabilir.

O konuda yazdığınızı görmemişim kusura bakmayın.
(10-12-2020, Saat: 20:04)Mr.Developer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hayalyilmaz43 hocam evet bunu fark ettim.
Siz kodu ekledikten sonra tag'ları tekrar kontrol edin ;
Kodların sağlıklı görünmesi için bu taglar arasında olması gerekiyor. Sizdeki durumu bende çözemedim fakat delphi kod ekle butonuna basmadan önce hemen solunda bulunan kaynağı görüntüle kısmına basıp sonra delphi kod ekle'ye basarsanız tag'lar sağlıklı bir şekilde oluşacaktır. sonra bu taglar arasına kodunuzu yapıştırıp deneyin. çözüm olabilir.

O konuda yazdığınızı görmemişim kusura bakmayın.

cevap için teşekkürler, aslında eklediğiniz o resimdeki şekilde görüyorum ama çözememiştim, çokca kişi yasaklandı bu konudan ötürü, onlardan biri olmak istemem doğrusu.
(10-12-2020, Saat: 20:18)hayalyilmaz43 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cevap için teşekkürler, aslında eklediğiniz o resimdeki şekilde görüyorum ama çözememiştim, çokca kişi yasaklandı bu konudan ötürü, onlardan biri olmak istemem doğrusu.

Enteresan. Buna pek anlam veremedim. 
Bu konudan yasaklananların olduğunu sanmıyorum ama eğer öyle bile olsa sizin gibi bildirselerdi keşke iyi olurdu. Gerekli düzenlemeleri yapıyorum denk geldiğimde sorun yok hocam.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Information Screen Protector (Açık Kaynak Ekran Koruyucu Uygulaması) bakyuz 4 1.289 22-03-2025, Saat: 02:46
Son Yorum: bakyuz
  Delphi ile AI Uygulaması Nasıl Oluşturulur? mirellehgf 1 1.163 12-09-2024, Saat: 08:51
Son Yorum: yhackup
  Android İzinleri - Bileşen Fesih ARSLAN 18 13.627 13-01-2022, Saat: 17:51
Son Yorum: RAD Coder
  Delphide Remote Dektop Uygulaması mcuyan 56 45.494 17-11-2021, Saat: 16:01
Son Yorum: blueskymek
  QuickLib elphi/Firemonkey (Windows,Linux,OSX/IOS/Android) r3n4m3 2 3.387 29-09-2019, Saat: 17:34
Son Yorum: r3n4m3

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi