Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FMX kalıcı bildirim
Herkese iyi çalışmalar. Mobil cihazlarda uygulama kapalı olsa dahi uygulamaya bağımlı kalıcı bir bildirim yapmak mümkün müdür ? Biraz daha açmak gerekecek sanırım, 
örneğin ezan vakitlerini gösteren bir uygulamam var. Telefonun bildirim kısmında da yine o günün ezan vakitlerini ve bir sonraki vaktin girmesine ne kadar süre kaldığını kalıcı olarak bildirimde göstermesini istiyorum. Uygulama o an kapalı olsa da, bildirim kısmında vakitler ve bir sonraki vaktin girmesine kalan sürenin hesaplanmasının devam etmesini istiyorum. Bunun için ne kullanmam gerekiyor ? Şimdiden teşekkürler
Android tarafı için Ongoing Activity ile yapabilirsiniz.
Not: Forumda bir Activity'nin nasıl oluşturulacağı ve kullanılacağı konusunda bir çok bilgi bulabilirsiniz.
iOS tarafında; iOS mobil yaşam döngüsünden kaynaklı olarak bu maalesef ki mümkün değil. Uygulama ön ve arka planda iken bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Begin : = end / 2;
(15-11-2021, Saat: 11:56)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Android tarafı için Ongoing Activity ile yapabilirsiniz.
Not: Forumda bir Activity'nin nasıl oluşturulacağı ve kullanılacağı konusunda bir çok bilgi bulabilirsiniz.
iOS tarafında; iOS mobil yaşam döngüsünden kaynaklı olarak bu maalesef ki mümkün değil. Uygulama ön ve arka planda iken bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Cevabınız için teşekkürler, uygulama yalnızca android ve ios telefonlarda çalışacak. Giyilebilir teknolojilerde kullanılmayacak, Ongoing Activity nin telefon için destek verip vermediği konusunu bilemedim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iOS Bildirim hakkında barissagir 19 3.094 03-02-2025, Saat: 16:27
Son Yorum: barissagir
  Firebase den bildirim gelmiyor. barissagir 1 570 22-09-2024, Saat: 09:36
Son Yorum: arsl01
  [Çözüldü] FMX Servis Kalıcı Olarak Çalıştırma Halil Han BADEM 7 6.409 12-01-2022, Saat: 15:48
Son Yorum: CesuR
  Facebook gibi bildirim hakanharbeli 6 5.541 03-07-2019, Saat: 11:44
Son Yorum: cemakkus
  Müzik player - bildirim çubuğunda kontrol ? Mr.Developer 6 5.621 03-02-2019, Saat: 11:20
Son Yorum: Mr.Developer

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi