Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Online Xslt Editör | Base64 Resim Dönüştürme
Hekese selamlar kendi geliştirdiğim ve kullandığım xslt editörü işine yaracayak arkadaslar olur sa kullanmaları için link bırakyorum 

Ben e-fatura dizaynı yaparken kullanıyorum işine lazım olan olursa Online Editör  bu linkten ulaşıp kullanabilirler

Aynı zamanda base64 resim dönüştürmede yaptım o da lazım olan arkadaslar kullanabilir Resim Dönüştürücü
(01-08-2025, Saat: 17:14)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hekese selamlar kendi geliştirdiğim ve kullandığım xslt editörü işine yaracayak arkadaslar olur sa kullanmaları için link bırakyorum 

Ben e-fatura dizaynı yaparken kullanıyorum işine lazım olan olursa Online Editör  bu linkten ulaşıp kullanabilirler

Aynı zamanda base64 resim dönüştürmede yaptım o da lazım olan arkadaslar kullanabilir Resim Dönüştürücü

Merhabalar,

Emeğinize sağlık.
Bir kaç nacizane ilave olursa çok iyi olur.

1. Arama özelliği yok. Ctrl + F ile arama yapsanızda xslt içinde arama yapmıyor.
2. Fatura görseli üzerinde ki bir alana tıklanınca ilgili xslt içinde o alana konumlanması iyi olur.

Kolay gelsin.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arama özelliği editöre tıklayınca yukarıda search olarak çıkıyor

Normal aramayı kapaytım çünkü editöre de arama yapmıyordu

Görsele tıklanınca koda konumlanmayı da bi bakayım
(03-08-2025, Saat: 00:00)hi_selamlar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-08-2025, Saat: 17:14)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hekese selamlar kendi geliştirdiğim ve kullandığım xslt editörü işine yaracayak arkadaslar olur sa kullanmaları için link bırakyorum 

Merhabalar,

Emeğinize sağlık.
Bir kaç nacizane ilave olursa çok iyi olur.

1. Arama özelliği yok. Ctrl + F ile arama yapsanızda xslt içinde arama yapmıyor.
2. Fatura görseli üzerinde ki bir alana tıklanınca ilgili xslt içinde o alana konumlanması iyi olur.

Kolay gelsin.

Fatura görseli üzerinde ki bir alana tıklanınca ilgili xslt içinde o alana konumlanması iyi olur.  

bunun ile ilgili bir güncelleme yaptım ama editördeki kod xslt olduğu için sadece xslt de geçen yerlere odaklana biliyorum xml den gelen veriye ne yazıkki odaklanamıyorum editörde herhangi bir text olmadığı için
Firma logosu olan bir dosya yükledikten sonra resetle yapınca en son yüklenen faturaya ait firma logo resmi kalıyor. Sağ üst köşeden yedeği temizle yapınca varsayılan fatura içinde aynı şekilde en son logo neyse onu gösteriyor.
PostgreSQL - Linux - Delphi, Poliüretan
geri dönüşünüz için teşekkürler

burada asıl amacım kullanıcı tarayıcısını yenilese bile yaptığı değişiklik gitmesin diye bir işlem di

yedeği temizle tıklanınca artık default xslt ve xml geliyor

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  SHA-512 algoritması ile base64 encode edilmesi commsense 2 907 04-03-2025, Saat: 22:02
Son Yorum: commsense
  HTML Editor m_ekici 1 616 19-01-2025, Saat: 11:05
Son Yorum: bydelphi
  lazreportda resim gosterme sadikacar60 0 409 14-12-2024, Saat: 20:08
Son Yorum: sadikacar60
  Trouble with Implementing a Real-Time Update Feature in Online Working Hour Calculato finn9328 1 519 18-07-2024, Saat: 11:39
Son Yorum: RAD Coder
  Excel tablosuna resim ekleme enigma 3 1.214 21-05-2024, Saat: 12:16
Son Yorum: enigma

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi