Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MrxComponent yayınlandı
Yeni güncelleme yayınlandı.

Dinamik StyleBook desteği ekledim. TEdit ve TMemo bileşen görünümlerinin tüm platformlarda aynı şekilde uygulanmasını sağlıyor.
Ayrıca TMrxAcrylicbar kavisli görünümlerde köşe kenarlarını dikkate alarak bulanıklık uyguluyor. Köşeli görünümden kurtuldu.

https://github.com/SerhatYanalak/MrxComponents
Yeni sürüm yayınlandı.
Yeni bileşen ekledim. MrxMagnifyPicker adında ve dokunma hareketleri ile seçim yapmayı kolaylaştırıyor.
Kapsamlı demo ekledim.

8.png

Hepsi ve daha fazlası için ;
https://github.com/SerhatYanalak/MrxComponents
Elinize sağlık @Mr.X hocam. Komponent setiniz ile baya ilgileniyorsunuz.
(01-03-2026, Saat: 15:37)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık @Mr.X hocam. Komponent setiniz ile baya ilgileniyorsunuz.

Teşekkür ederim hocam.
Kendi ihtiyacım olan şeyleri tekrar tekrar yapmamak adına bir defa yapıp kullanıyorum bunu da herkes kullanabilsin diye evrensel hale getirmeye çalışıyorum. Daha onlarca bileşenim var fakat entegre etmesi zaman alıyor yavaş yavaş ekliyorum bende. Fmx bileşenleri ile aslında nelerin mümkün olduğunu elimden geldiğince göstermeye gayret ediyorum. Fakat üzülerek söylemek istiyorum ki Android studio ile flutter geliştirmeye başladığım süre zarfında FMX'in çok geri kaldığını gördüm. Tasarım hususunda ise binbir çare bularak yaptığım şeylerin Flutter'da basit bir tag yapısıyla otomatik gerçekleştirilebildiğini görmek açıkçası üzüyor. Artık dil farkının bir anlamı kalmadığı için çapraz platformlar için Flutter en iyi seçenek görünüyor. Codex CLI ile en karmaşık projeleri saatler içinde yapabiliyorsunuz. DB işlemlerini bile halledip projeye bağlayabiliyor bize gereken sadece FMX'deki gibi combobox içinden platform seçip derlemek kalıyor. FMX için devrimsel değişim olmaz ise 1-2 yıl içinde FMX kullanmak kağıt kalemle hesap kitap yapmaya dönecek kanaatindeyim. Bileşen setimi ise sadece hobi olarak ilerletiyorum.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ZeosLib'in 8.0 sürümü yayınlandı. csunguray 3 937 06-08-2024, Saat: 14:03
Son Yorum: nguzeller

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi