31-07-2018, Saat: 14:00
(Son Düzenleme: 31-07-2018, Saat: 14:03, Düzenleyen: Halil Han BADEM.)
(31-07-2018, Saat: 13:58)sadettinpolat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahmet Yesevi üniversitesinin uzaktan bilgisayar mühendisliği bölümü mevcut. puan yetiyorsa sonradan hiç dgs ile vs uğraşmadan orayı da düşünebilirsin.
illa örgün olsun dersen büyükşehirlerden birini tercih etmeni öneririm.
Mühendislik için 240K barajı mevcut. Puan olarak yetse bile sıralama olarak kurtarmıyor ne yazik ki. Büyükşehirler tabi ki tercihim olacak. Öneri için teşekkürler

(31-07-2018, Saat: 13:58)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-07-2018, Saat: 13:56)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncellikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Zaten 30 tane tercih hakkım mevcut. Atatürk üniversitesini not aldım. Önerilere halen açığım.
Ata Teknokent (Atatürk üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi)'te part-time yerin hazır.
Bu çok iyi olur benim için tercih listemde bulunacak üniversitelerden biri olacaktır hocam. Teşekkür ederim tekrardan

(31-07-2018, Saat: 14:00)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun. Allah başarılarının devamını nasip etsin. Sen okumak ve başarmak istedikten sonra önünde hiç bir engel kalmaz bunu unutma.
Destek ve güzel dilekleriniz için sizlere teşekkür ederim. Bende o şekilde düşünüyorum önemli olan üniversiteden öte kendini geliştirebilmek ama yine de tecrübelere danışmak her zaman iyi olur düşüncesindeyim. Tekrardan teşekkür ederim abi