31-07-2018, Saat: 15:49
(31-07-2018, Saat: 14:37)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-07-2018, Saat: 14:34)fatihablak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle puanların hayırlı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur.
Üniversitelere gelince Sadettin Beyin dediği gibi Yesevi Mühendislik bu sınavla yerleşmek DGS ile yerleşmeye göre imkanlı oluyor. İlerde uzaktan öğretim olduğu için DGS de puanı yükseliyor.
Bilgisayar Programcılığı konusunda Marmarada eski hocalar duruyorsa gerçekten çok iyi eğitim vardı. Ama bazıları gitti diye biliyorum. Marmarada ayrıca uzaktan eğitimde var 2 Bilgisayar Programcılığı için diye biliyorum. eğer örgün okuyacaksan yazdığın 3 tercih içinde İstanbul mesleki gelişim etkinlikler vs. açısından diğer şehirlere göre bir tık daha fazla imkan sunacaktır diye kişisel bir görüş belirteyim.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Uzaktan eğitime çok sıcak bakmıyorumÖrgün eğitim olarak dediğiniz önerileri not alıyorum. Bende tercihen iş imkanı olan şehirler ön planda tutmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim tekrardan
Ahmet Yesevi Ünv.'den 2008 yılında Bilgisayar Müh. Lisans bölümünden mezun oldum. 2010 ya da 2011 yılında da Bilgisayar Müh. Yüksek Lisans bölümünden mezun oldum. Uzaktan eğitimin kendine göre artı ve eksileri var. Bizim dönemimizde ünversiteye ilk girdiğimiz sene ile mezun olduğumuz dönem arasında çok ciddi değişim ve gelişmeler oldu. Eğer aynı ivme daha sonrasında da devam etti ise şu anda sistemin çok iyi yerlere gelmiş olduğunu umuyor ve varsayıyorum. En azından aklınızın bir kenarında dursun. Gerekirse arayıp üniversiteden de bilgiler alın, şu anda dersler nasıl, varsa siteden örnek dersleri ve müfredatı inceleyin. Derslere hangi hocalar giriyor vs. Çok da kenarda bırakmayın bence tercih olarak.
Hakkınızda en hayırlısı olur inşaAllah.

Örgün eğitim olarak dediğiniz önerileri not alıyorum. Bende tercihen iş imkanı olan şehirler ön planda tutmayı düşünüyorum.