30-10-2016, Saat: 14:41
(30-10-2016, Saat: 14:14)10.Köy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-10-2016, Saat: 10:22)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesin kontrol etmişsindir ama yine de söyleyim izin olayları ile ilgili bir sorun olabilir mi ?
Merhabalar. Baktım ancak herhangi bir sorun görünmüyor sorunun kaynağını arayışlar sonunda buldum. Şöyle ki ; S5 yükleyen kişi sistem güncellemesi almadığını israrla soyluyor ancak s6 edge kullanıcısı sistem güncellemesi aldığını ve kurduğunu söyledi . Sonuç bu şekilde olunca iş kendi kodlarimi incelemeye kaldı .
Yapılan güncelleme sonrası yazdığım kodlarla uyumsuz hâle getiren unsur tarih formatı olduğunu gördüm . Jelly Bean ve öncesi tarih formatı " . " kitkat ve üzeri ( ki bu guncelleme sonrası artik kitkat sonrası hepsi aynı değil ) tarih formatı " / " şeklinde . Kit kat ve oncesi seklinde bu guncelleme oncesi ayrım olduğundan kurulu isletim sistemine gore tarih islemleri yaptiriyordum.Tarih formatini sabitlersem sanirim farklı işletim sistemlerinin farklı frmatlarindan dogabilecek sorunların önüne gecebilirim. Tüm yardım eden etmek isteyen herkese çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.
Sonucu merak ediyorum.
bu arada uygulama nedir google playde var mı ?

