30-11-2018, Saat: 01:51
Öğrenci başarısız olunca öğretmenden yakınıyor. Öğretmen ise öğrenciden yakınıyor. Herkes birbirine topu atıyor. Sonuç? Yok. Üniversiteye yeni başladım (Bilgisayar Prog.) bizim bölümde, bölüm için gelen bir elin parmağını geçmez. @mustafaozpinar 'ın dediği gibi sadece işssizliği erteliyorlar birçoğu. Üniversite kazandı desinler, 2/4 seneye meslek sahibi olacaklar desinler diye.
Video konusuna gelince öğrenci 1.sınıf ise ve asosyal ise normal karşılanabilir ama sayın hocam hiç mi yoklama almadın da ismi olmayan var mı demedin? Bizim ilk 3 hafta hep ismi olmayan var mı diye geçti. Kaç kere SMS ile bilgilendirildik bu derslere kayıtlısınız diye. Suç oranı kimde tartışılır ama durum iyi değil üniversitelerde. Tabi bu benim 2 aylık bakış açım
Video konusuna gelince öğrenci 1.sınıf ise ve asosyal ise normal karşılanabilir ama sayın hocam hiç mi yoklama almadın da ismi olmayan var mı demedin? Bizim ilk 3 hafta hep ismi olmayan var mı diye geçti. Kaç kere SMS ile bilgilendirildik bu derslere kayıtlısınız diye. Suç oranı kimde tartışılır ama durum iyi değil üniversitelerde. Tabi bu benim 2 aylık bakış açım