(10-06-2019, Saat: 14:24)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ellerinize sağlık. Allah razı olsun üstadım.Sizden de Allah Razı Olsun,
(10-06-2019, Saat: 16:46)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize sağlık @uparlayan abi. Allah razı olsun. Desen üstadıSizden de Allah Razı Olsun,
(10-06-2019, Saat: 17:19)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @uparlayan beyRica ederim,
(11-06-2019, Saat: 08:39)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Makaleniz, sakin bir kafa ile ne kadar güzel işler çıkabileceğinin bir örneği olmuş.Ne diyebilirim ki, haklısınız üstat,
Emek ve çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim @uparlayan hocam.
Hep alan değil, aldığının bir miktarını da vermek bizim toplumumuzun en büyük özelliğidir.
Tüm DelphiCan'ların bir defa da olsa müsait zamanlarında bir makale paylaşmasının çok zor olmadığını düşünüyorum.
-----------------
Bu arada, yazıyı beğenen arkadaşlar gerek cevap yazarak gerekse puan vererek içeriği beğendiklerini gösteriyor ve biz de bundan gurur duyuyoruz, doğru yolda olduğumuzu anlıyoruz. Bu bize azim ve şevk veriyor.
Ama, yazıyı okuyup da hiç tepki vermeyen bir çok arkadaşımız var. Kim olduklarının bir önemi yok, zaten sayfanın en altında rumuzları gözüküyor
Benim merak ettiğim, bu arkadaşlar içeriği beğendiler mi, beğenmediler mi, gereksiz mi buldular yoksa çok sığ mı geldi, bunu anlayamıyoruz. Hani deseler ki "şurası olmamış", "burası eksik", "burası yanlış" biz de "eyvallah" diyeceğiz, düzeltip yeni ufuklara açılacağız ama o kısım olmuyor bir türlü
YouTube Delphi Tips
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw