06-11-2019, Saat: 13:18
(06-11-2019, Saat: 12:04)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-11-2019, Saat: 10:24)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mobil'e uyumlu mu?
https://play.google.com/store/apps/detai...orum&hl=tr
%100 mobil uyumlu hocam
(06-11-2019, Saat: 11:03)edo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazılım Toğluluğu'nda kullanılan şablona benzettim. Sonra sizin attığınız resimlerde de @Halil Han BADEM ismini görünce tamam dedim
Hayırlı olsun, şık duruyor ama inşaAllah geçiş sırasında url'ler (hem seo için, hem de konularda şuraya bakın diye link verilen referanslar için) sorun çıkarmaz.
SEO kolayda link konusunda birkaç husus var. Halledilir ama
(06-11-2019, Saat: 11:28)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Bir Tartışma Başlat" butonu var. Eyvaaaaaaaah
Amacım kan davası başlatmak![]()
![]()
İstediğimiz config ayarını kolayca yapabiliyoruz. MyBB ile uzaktan yakından ilgisi yok üstad. Tek sorun bu olsun.
Not: En iyi cevap eklentisi de mevcut
Birkaç ipucu vermek gerekirsem;
1) Kayıtlar ve girişler Gitlab, github, facebook, twitter, discord gibi sosyal medya hesapları üzerinden yapılabilecekler.
2) Gece/Gündüz temaları olacak.
3) BBCode desteği mevcut.
4) Güncel emojiler olacak.
5) Profil bio özelliği, sosyal medya tanıtım linkleri gibi kişisel tanımlamalar olabilecek.
6) En iyi cevap özelliği eklenebilecek.
7) Kolay, hızlı ve pratik yapısı ile kolayca forum içerisinde gezilebilecek.
ve daha fazlası.
Tabi bu özelliklerin çoğunun olup olmamasına DelphiCan yönetimi karar verecektir.
Bende işten güçten okuldan zaman ayırdıkça ilgilenmeyi planlıyorum
Şimdiden ellerine sağlık kardeşim. Sağolasın.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...